promo
Foto: Promo/Promo

Na tržištu se kolagen nudi u različitim oblicima, pakovanjima, od brendova raznih proizvođača... Šta je kolagen, da li je opravdano nadomestiti nedostatak istog i kako napraviti najbolji izbor kolagena u "moru" ponude?

Kolagen je glavni protein u telu, imamo ga svuda, u mišićima, koži, kostima, zglobovima, kosi, noktima... Naše telo ga svakodnevno proizvodi, ali sa godinama na žalost stvaranje kolagena u telu se smanjuje, što je vidljivo na prvi pogled – koža postaje opuštenija, kosa postaje lomljiva i tanja, slabi hrskavica što dovodi do slabljenja zglobova, pokretljivosti. Dobra vest je da da se na ovaj prirodan proces gubitka kolagena može uticati dopunskim unosom.

I tu se pojavljuje pitanje – koji kolagen izabrati? Najvažniji je svakako kvalitetan sastav, pri čemu obratite pažnju i da li je potvrđen od strane relevantne institucije. Apsorpcija kolagena je takođe izuzetno bitan momenat, upravo to je ono što čini efikasnost, a nije svejedno ni i u kakvoj ambalaži se sastojci čuvaju. Prijatan ukus je na visokom mestu svih konzumenata, uz odnos cene i kvaliteta.

Stoga je naša preporuka Voonka Collagen Shake Drink Mix. Ovaj premijum kolagen proizvod sadrži čak 10.000 mg kolagena tip I i III zajedno sa preporučenim dozama ostalih ključnih sastojaka.

promo

Promo

 

 

Za elastičnost kože važna je i hidratacija. Prateći sastojak ovog kolagen miksa je hijaluronska kiselina, koja upravo na sebe vezuje veliku količinu vode.

Pored toga što doprinosi imunitetu i deluje kao antioksidans, Vitamin C učestvuje u biosintezi kolagena.

Biotin ili vitamin B7 u visokoj koncentraciji čini vašu kosu, kožu i nokte jačim i zdravijim.

Antioksidans resveratrol pruža potporu kardiovaskularnom sistemu, smanjuje rizik od srčanih oboljenja, poboljšava imuni sistem, smanjuje nivo šećera i lošeg holesterola u krvi.

Sve to u jednoj bočici Voonka Collagen Shake Drink Mix-a! Ovaj optimalni miks potvrđen je odobrenjem Ministarstvo zdravlja na osnovnu analiza Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Zavoda za javno zdravlje Kragujevac.

Vitamini se čuvaju u specijalnom čepu kako bi ostali sveži i kako bi se sprečila oksidacija kolagena. Osvežavajući voćni ukus mešavine breskve i pomorandže, bez dodatnog šećera, garantuje prijatnu konzumaciju, a s obzirom da se u potpunosti apsorbuje, Voonka Collagen Shake Drink Mix deluje brzo i efikasno što ga čini idealnim za svakodnevni unos kolagena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading