surova majka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Evo kako se to može manifestovati prema astrološkim znakovima:

Jarac:

jarac u horoskopu

Foto: shutterstock.com

 

Majke rođene u znaku Jarca mogu biti vrlo zahtevne i stroge. Veruju u čvrstu disciplinu i smatraju emocije znakom slabosti. Umesto toga, koriste metod "štap i šargarepa" kako bi usmeravale svoju decu. Mogu biti rezervisane kada je u pitanju izražavanje ljubavi i nežnosti, što može dovesti do distanciranosti između majke i deteta kako dete odrasta.

Lav:

lav

Foto: Shutterstock

 

Majke rođene u znaku Lava mogu biti posvećene brizi za bebu na početku, ali kasnije mogu postati egoistične i diktatorske. Fokusiraju se na sopstvene potrebe i želje, što može dovesti do nedostatka emocionalne povezanosti s decom. Deca ovih majki često rastu u pokornosti, teško razvijajući svoje vođstvo.

Devica:

devica

Foto: shutterstock.com

 

Majke rođene u znaku Device su obično odgovorne i brinu o osnovnim potrebama deteta, ali mogu zanemariti emocionalnu povezanost. Fokusiraju se na perfekcionizam u spoljnom izgledu porodice i doma, dok zanemaruju važnost nežnosti i emocionalne podrške. To može dovesti do konflikata s decom, posebno s onima rođenim u znaku Raka ili Ribe, koji su osetljiviji na emocionalnu podršku.

Ovi opisi su opšti i ne odnose se nužno na sve žene rođene u ovim horoskopskim znakovima. Svaka majka je jedinstvena i njen pristup majčinstvu zavisi od mnogih faktora, uključujući ličnost, životne okolnosti i iskustva.

(nportal.novosti.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Stabilan muškarac! Šta to beše?! 😆 Celu emisiju U RINGU sa Zoranom Pavić pogledajte na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alodnevnenovine #zoranapavic #muskarci #muskozenskiodnosi #ljubav #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading