ODBRANA TRAŽI REKONSTRUKCIJU UBISTVA PEVAČICE Nastavljeno suđenje za ubistvo Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči
Foto: Alo.rs

Suđenje Zoranu Marjanoviću (43), koji se tereti za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović (33) u Borči, nastavljeno je juče pred Višim sudom u Beogradu pregledavanjem fotografija iz medija! Odbrana je tvrdila da sud ima propuste, da sudija preuzima ulogu tužioca, na šta je ona žestoko odgovorila da je reč o uvredama i da prestanu da vređaju sud!

Na suđenju je pregledano osam fotografija iz medija, na kojima se vide Zoran, njegov otac, brat, ali i meštani u trenutku potrage za Jelenom. Detaljno su analizirane fotografije, a Zoran je još jednom ponovio da garderobu koju je nosio na nasipu tog dana nije skidao i prao.

ODBRANA TRAŽI REKONSTRUKCIJU UBISTVA PEVAČICE Nastavljeno suđenje za ubistvo Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči

Foto: Alo.rs

 

- Te stvari apsolutno nisu tretirane, niti prane. Nisam ih skidao sa sebe, a komplet mi je kasnije oduzela policija. Na meni se vidi blato jer je prethodnih dana padala kiša. Bilo je vode i blata tada na nasipu, čak je Janina vijača bila sva isprljana. Kasnije, kada mi je došao brat, tražili smo Jelenu kod mesta gde je Dunav bio u povlačenju - objašnjavao je Marjanović odakle mu blato na pantalonama i patikama.

Advokati napali sudiju!

Pre gledanja fotografija u sudnici je izbio pravi haos jer je odbrana tvrdila da sudija ima propuste, da preuzima ulogu tužioca, što je nju uvredilo.

- Smatramo da nije u redu da se gledaju ove fotografije, a da ne znamo koji je razlog - kazao je jedan od advokata.

Sudija je uočila da se na fotografijama vidi uglavnom suva podloga, a zatim je počelo prepucavanje sa odbranom.

- Ako je na automobilu prašina, a ne blato, onda se i na Marjanovićevim pantalonama nalazi prašina, a ne blato - vikali su advokati.

ODBRANA TRAŽI REKONSTRUKCIJU UBISTVA PEVAČICE Nastavljeno suđenje za ubistvo Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči

Foto: Alo.rs

 

Odbrana je predložila sudu da se izvede rekonstrukcija celog događaja i da se sasluša veštak sa biološkog fakulteta Dušan Keckarević.

- Tužilaštvo ovde ima pasivnu ulogu u odnosu na vas, sudijo. Rekonstrukcija ovog događaja bila bi najpravednija, da se vide sve nejasnoće i da se vidi da li je događaj odigran kako se tvrdi u optužnici - kazao je branilac Nikola Dumnić.

Sudija je odlučila da se prihvati predlog da se ispita veštak i kazala da će se o drugim predlozima naknadno izjasniti.

Sledeće ročište zakazano je za 15. jun. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sas

05.05.2022 08:49

Ode jedna lepa, mlada, talentovana zena , mora se pronaci ubica i kazniti .