NOVI DETALJI O DAVLJENJU DETETA U JAMI KOD SOPOTA Otac 6-godišnjeg dečaka nije pod istragom
Foto: Printscreen/Facebook

Ovo je za Novosti potvrđeno iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje je, podsetimo, nakon tragedije, naložilo Institutu za sudsku medicinu da uradi obdukciju tela mališana, kao i sve toksikološke nalaze.

- Nalaz obdukcije i ostali traženi rezultati još nisu stigli, a posle tragedije i sam otac je bio u velikom šoku - kažu iz VJT.

KOMŠINICA O TRAGEDIJI U KOJOJ JE KAMION PREGAZIO DETE ''Majci niko nije smeo da kaže, a najstariji brat od kada je saznao ne prestaje da plače''

- Tek nakon dobijenih rezultata, Tužilaštvo će razmotriti i eventualne druge dokaze i videti kako će se, u ovom tragičnom slučaju, dalje postupati. Tačnije, da li ima eventualnih sumnji da bi se protiv oca poveo krivični postupak i pred kojim Tužilaštvom ili ne.

Iz Tužilaštva kažu da je brak Zorana Nikodijevića i njegove supruge i zvanično razveden u opštinskom sudu u Sopotu i dodaju da su oboje dece, Nemanja (86) i ćerka Nikolina (3), nakon toga, po proceni nadležnih iz Centra za socijalni rad, dodeljena njemu na brigu i staranje.

Nakon tragedije koja se dogodila i smrti malog Nemanje, nadležni iz CZSR oduzeli su ocu trogodišnju ćerkicu i ona se za sada, privremeno, nalazi u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading