Nasilnik iz Obrenovca
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Horor kod Obrenovca! Nemanja G. (41) iz Bariča uhapšen je zbog sumnje da je u svoju kuću namamio devojku A. M. (36) iz Zemuna gde ju je četiri dana držao kao robinju! Navodno ju je tukao sekirom, maltretirao i čak joj rascepao slezinu, zbog čega je imala unutrašnje krvaranje!

Kako saznajemo, Nemanja G. se sumnjiči za otmicu i nanošenje teških povreda, a na saslušanju je izneo detaljnu odbranu i negirao dela koja mu se stavljaju na teret. Njemu je po saslušanju, Osnovni sud u Obrenovcu na predlog tužilaštva odredio  pritvor do 30 dana.

Sumnja se da je Nemanja G. nesrećnu devojku iz Zemuna upoznao preko Fejsbuka i da su od juna započeli vezu. Sredinom jula je navodno došla kod njega da živi.

Nasilnik iz Obrenovca

Printscreen

 

- Kada je A. M. došla kod njega, u početku sve je bilo bajno i romantično, ali sve se sve pretvorilo u pakao pred kraj avgusta. Kako se sumnja, on ju je nakon nekog vremena zaključao i držao zatočenu protiv njene volje četiri dana, od 26. do 30. avgusta, kada je ona uspela da se oslobodi i pobegne kod majke. Na osnovu povreda sumnja se da se u tom periodu on iživljavao nad njom. Nesrećna žena je izjavila da ju je sve vreme tukao rukama, nogama, gađao je čime je stigao i na druge načine maltretirao -  naveo je izvor i dodao stravične detalje:

Zvali su se kuco i maco!

Majka osumnjičenog Lj. G. rekla je da je tačno da je njen sin ranije bio u zatvoru, ali je isticala da devojku nije tukao.

- Ta devojka je često dolzila kod mog sina i bili su u vezi oko mesec dana. Tad kada je došla ostala je par dana. Spremala sam im za jelo, a oni su jedno drugo zvali kuco maco.  Uživali su i išli na pecanje. Ništa nisam primetila ni čula. Sreda je bilo kada je otišla, došla je da se pozdravi i rekla je vidimo se.  A onda je usledio šok -rekla je majka osumnjičenog.

Ona je navela da su dva dana kasnije došli inspektori i tražili njenog sina, jer je navodno obio neku garažu.

- Sam je otišao do policije u Obrenovac i tad sam saznala da ga terete da je svoju devojku držao zatočenu i da je tukao - kazala je ona.

 

-  Prema njenim navodima, ona  je u jednom trentuku iskoristila priliku i pobegla. Vratila se kući i ćutala o nasilju koje je preživela. Nakon što joj je sledećeg dana pozlilo, majka je nagovorila da ode kod lekara i ona je odmah po prijemu u bolnicu operisana, izvađena joj je slezina i život joj je ugrožen - tvrdi naš sagovornik.

Prema navodima policije, odmah po prijavi Nemanja G. je uhapšen 1. septembra, ali da je tvrdio da su on i A. M. bili u vezi i da su se samo sporečkali.  

DRŽAO DEVOJKU KAO ROBINJU 4 DANA Tukao je sekirom i rascepao joj slezinu!

Foto: Shutterstock

 

 - Zanimljivo je da su oboje na svojim profilima tačno od 24. avgusta postavljali fotografije na kojima su zaljubljeni. U opisu su jedno drugo nazivali „ljubav“ i „sreća“. Osumnjičeni je na svom profilu 26. avgusta oko 22 sata objavio fotografiju sa opisom „I moja ljubav je tu, peca“ - rekao je izvor i dodaje da osumnjičeni Nemanja ima dosije i da je poznat policiji, čime se navodno hvalio:

Tražio na Fejsbuku tužne i usamljene devojke

Osumnjičeni Nemanja G. je imao više Fejsbuk profila i na njima se često hvalio svojim emotivnim vezama i partnerkama. Njegovi poznanici su naveli da je upravo preko društvenih mreža upoznavao žene i devojke sa kojima bi posle toga bio u vezi.

- Imali smo osečaj da on bira specifične žene, odnosno osobe sa problemima, koje su nesrećne i tužne.  Nakon što bi uspostavio kontakt, imao bi puno razumevanja za njih i njihove nedaće. Jednu je tešio nakon što je imala gubitak u porodici, a onda bi posle nekog vremena osvanula druga i tako u krug. Za predposlednju vezu govorio je da su mu oči bile zatvorene  i da je progledao kada je upoznao A.M.. - rekli su njegovi poznanici.   

- Na društvenim mrežama je čak objavljivao fotografije iz zatvora, a objavio je i svoju identifikacionu karticu kao osuđene osobe iz KPZ Sremska Mitrovica, gde je svojevremeno boravio. Osumnjičeni je ovu fotografiju objavio 2012., a potom je na istom profilu poručio "Vratiću se, ne zadugo".

Nakon što je izašao iz zatvora on je nastavio sa vršenjem krivičnih dela i kako se nezvanično saznaje, pre oko godinu dana je poslednji put izašao sa robije.

- Hapšen je zbog raznih krivičnih dela između ostalog pljačke i napad na ovlaščeno službeno lice, robijao je zbog krađa i razbojništva, a hapšen je i zbog  narkotika. Ima i probleme sa alkoholom -  naveo je izvor.

Majka povređene žene, rekla je da je ostala zatečena kada je videla ćerku.

Nemanjina majka ćitala dok je maltretirao maltretirao?

Majka povređene žena navela je da je ćerkin nestanak prijavila 24. jula, jer je niko nije video danima.

- Jednostavno je nestala nisam znala gde mi je dete. Pre nego li je otišla ostavila je poruku “vidimo se za par dana“. Pored prijave tragala sam i ja za njom. Preko njene drugarice sam saznala gde je, pa sam uspela i da je kontaktiram. Rekla sam joj za prijavu nestanka i da treba da se javi policiji da im da objašnjenje gde je i šta joj se dešava, što je ona uradila 24. avgusta - objašnjava neutešna majka.

Prema njenim navodima ona sumnja da joj je ćerka u policiju otišla sa Nemanjom i da iz straha i tad nije prijavila da je zatočena.

- Samo dva dana kasnije krenula je tortura nad mojom ćerkom, a za sve to vreme, Nemanjina majka je bila u kući. Ćutala je i pravila se da ništa ne vidi, pitam ja vas sada, a li je to normalno. Najgore mi je bilo kada mi je ćerka ispričala da joj je Nemanjina majka rekla na dan odlaska: "Nemoj takva da ideš, da ne vide tvoji, maskiraj se, evo ti korektor"- ogorčena je rekla majka pretučene A. M.

 

-  Ona je 30. avgusta došla kući i ostala sam u šoku kada sam je videla. Oči su joj bile zatvorene, nije imala pola kose, ma strašno. Tada mi je rekla da ju je on tukao pendrekom sa metalnom kuglom, sekirom sa čim je sve stigao. Tu istu sekiru je držao u spavaćoj sobi. Bukvalno se iživljavao nad njom i ne smem ni da pomislim kroz šta mi je dete prošlo - rekla je majka povređene žene za medije.

 Ona je navela da je njena ćerka još uvek u bolnici, sa teškim povredama.

- U petak je primljena u bolnicu, morali su da joj izvade slezinu, pukla joj je bubna opna, dobro da oči nije izgubila kakve povrede ima. Odmah su je primili u šok sobu, doktor mi je rekao da je došla kasnije da ne zna da li bi preživela -  rekla je majka od A.M..

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading