Srpska Crnja Aca T. požar
Foto: Printscreen/Facebook

Tragedija! Aleksandar T. (26), za kojeg se sumnja da ga je rođena majka Smilja M. (44) polila benzinom, a zatim ga zapalila, posle sedmodnevne borbe lekara je preminuo! Mladić je imao opekotine na 50 posto kože, a njegov prijatelj poručuje: „ Aco, nikad te neću zaboraviti“.

Kako saznajemo, stravičan slučaj dogodio se u petak oko 19 sati u Ulici kralja Aleksandra, u kući, u mestu Srpska Crnja u Banatu. Policija je dobila prijavu, a kada je došla na lice mesta, ispred kuće je zatekla majku Smilju i njenog partnera Š. Lj. (58) sa kojim živi. Ona je odmah policajcima rekla da se njen sin zapalio, a da ona nema veze s tim.

- Sin je majku posetio u petak uveče, a zatim se sumnja da je između njih izbila žestoka svađa. Spekuliše se da je majka sina polila benzinom, a zatim ga zapalila. Nesrećni mladić je hitno prebačen u zrenjaninsku bolnicu, a zatim je dalje prebačen na Odeljenje plastične hirurgije u novosadskom Kliničkom centru. Nesrećni mladić je zadobio opekotine na 50 odsto kože - navodio je izvor blizak istrazi za Alo!.

Srpska Crnja Smilja M.

Facebook

 

Majka negira stravičan zločin i određen joj je pritvor, a njen emotivni partner je tvrdio da se ne seća incidenta, pa je i njemu određeno zadržavanje.

Već pokušala da ga zapali, ali nije uspela

Mladićev komšija je ispričao za medije da je majka oduvek bila problematična i alkoholičarka. Tvrdi da je već jednom pokušala da zapali Aleksandra i još jednog sina.

- Ona je već jednom pokušala da ga zapali. Aleksandar je sa još jednim bratom išao da je poseti, a ona je pokušala da ih zapali, ali u tome nije uspela. Oni su se naivno nadali da će se ona promeniti. Ostavila ih je i otišla kod švalera i baš ju je bilo briga za decu - navodi komšija. 

 

Aleksandar T. je bio u teškom stanju i lekari su se sedam dana borili za njegov život. Nažalost, njegovo srce je juče prestalo da kuca.

„Poslednji pozdrav mom bratu Aci. Nažalost, nije uspeo da se izbori. Aco, nikada te neću zaboraviti, ostaćeš u mom srcu kao veliki prijatelj i brat“, napisao je Aleksandrov prijatelj na Fejsbuku i postavio fotografiju nesrećnog mladića.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je odranije poznata policiji i u trenutku ovog incidenta bila je na izdržavanju kućnog zatvora bez elektronskog nadzora (nanogice) u trajanju od godinu dana.

Srpska Crnja

Printskrin: Google Street View

 

- Meštani tvrde da je na izdržavanju kazne jer je nekoj osobi nanela teške povrede. Kako kažu, ona i njen emotivni partner su problematični i alkoholičari. Majka je često pravila probleme, zbog čega mnogi misle da je sposobna da to učini i svom sinu - kaže naš sagovornik.

Komšije imaju samo reči hvale za nesrećnog mladića.

- On je jako dobar i vredan mladić! Živi od nadnice, a uvek je bio spreman da radi razne poslove da bi prehranio sebe, ali i svojih osmoro braće i sestara. Sve ih je majka napustila i ostavila ih s ocem. On se brinuo o njima, nije birao posao. I oni su išli s njim često u nadnicu. Ali uprkos svemu, on je voleo svoju majku. Iako ih je napustila, on ju je posećivao, premda ona to očigledno nije ni zaslužila. Ona je i otišla iz tog doma zbog nasilničkog ponašanja. Kada je dobila kaznu u trajanju od godinu dana, otišla je iz kuće kod svog novog partnera da živi s njim  - kaže komšinica za Alo!.

Kako tvrde poznanici, Lj. Š. je do pre više od deset godina živeo i radio u Americi, ali je bio deportovan. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading