Živorad Moša Đordjević
Foto: Privatna arhiva/Živorad Moša Đordjević

Duško Đorđević (32), zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je kada je automobil kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u Dunav! Duško je krenuo da pliva za časni krst i poginuo, a njegov otac je saznao za smrt svog deteta dok je bio u bolnici na dijalizi!

Živorad, otac mladića, nakon sahrane sina jedinca objavio je status koji tera suze na oči:

Od juče, sine, kako si otišao na večni put, tata ne zna, a ni mama, gde i kako će da žive bez tebe, sine moj. Tuga će me ubiti. Zato bih voleo da ovakva sudbina nikog ne zadesi. Jer, tata je živeo za tebe i tvoju sreću, jer moj život je bio vezan za najgoru bolest. Tako oprosti mi sve sada, kad znam da te nema, ne znam zašto više da živim i da idem na tu prokletu dijalizu. Voleo bih što pre da te vidim, jer meni nema života. Zauvek te voli tvoj tata, Moša - napisao je neutešni otac.

 

 

Meštanin naselja u blizini Velikog Gradiišta u kome se desila teška saobraćajna nesreća ispričao je za Alo! da je prethodnih godina više puta izvlačio vozače iz vode upravo na toj lokaciji gde je poginuo i Duško Đorđević.

Kako je rekao naš sagovornik, najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda na ovom putnom pravcu je neprilagođena brzina. 

- Stalno se dešavaju nesreće na toj deonici. Deca uzmu automobile, jure, pa se survaju u vodu. Ima dosta kanala, a tu je i reka. I sam sam jedno desetak puta izvlačio motore, aute... - kazao je meštanin za naš list.  

Kako Alo! nezvanično saznaje, na terenu su bile ekipe ronilaca koje su pretraživale korito reke u potrazi za telom nesrećnog Duška Đorđevića.

- Jedan mladić iz automobila je izvučen, dok se za drugim i dalje traga. Na licu mesta je i tužilac, a više informacija biće poznato nakon uviđaja - rekao je izvor za Alo! pre nego što je pronađeno telo mladića. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading