policija
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

B.B. (37), državljanin Italije osumnjičen da je hotelu "Hilton" pretukao mladića (24) i naneo mu teške telesne povrede, saslušan je u prostorijama tužilaštva. On je u prisustvu izabranog branioca, priznao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret.

Kako se navodi u saopštenju, imajući u vidu da je osumnjičeni strani državljanin, javni tužilac je podneo sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu predlog za određivanje pritvora s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

Prvi osnovni sud u Beogradu je dana 07.05.2024. godine doneo rešenje kojim je određen pritvor prema osumnjičenom u trajanju od 30 dana.

U daljem toku postupka javni tužilac će ispitati svedoka oštećenog, zatim druge svedoke, naložiće medicinsko veštačenje vrste, težine i mehanizma nastanka povreda oštećenog, kao i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, kao i sve druge neophodne radnje u cilju utvrđivanja pravilnog i potpunog činjeničnog stanja nakon čega će doneti odluku.

Kako je "Blic" pisao, beogradska policija, juče je, uhapsila B.B. (37) državljana Italije zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Naime, on je nakon svađe u poznatom beogradskom hotelu pretukao O.B. (24).

Kako se saznaje, privedeni je u trenutku napada bio pod dejstvom alkohola.

O.B. je u bolnicu primljen sa teškim povredama glave.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading