Aleksa M. optužen za trostruko ubistvo
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Aleksa M. (22) iz Knjaževca osumnjičen je da je hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga M. (60), dedu Miloša M. (81) i babu Saru M. (83), posle čega mu je određen pritvor do 30 dana! Aleksa je 24 sata pod nadzorom lekara, zbog teškog psihičkog stanja u kojem se nalazi nakon što je, kako se sumnja, počinio stravičan zločin!

Kako smo ranije pisali, masakr koji je šokirao čitavu istočnu Srbiju dogodio se u četvrtak oko 15.50 sati u Aleksinoj kući u Knjaževcu. Aleksa M. se sumnjiči da je lovačkom puškom, koja je u legalnom posedu njegovog dede, počinio trostruko ubistvo. Prema rečima komšija, posle trostrukog ubistva navodno je izašao iz kuće i rekao jednoj meštanki: „Ja ih pobih“. Kada ga je šokirana žena upitala kako ih je ubio, Aleksa je navodno na to odgovorio: „Tako, puškom“.

Otac koga je ubio Aleksa M.

Društvene mreže

 

Policija je na licu mesta zatekla tela njegovih ukućana, a osumnjičeni ih je mirno sačekao i potvrdio šta je uradio.

Osumnjičeni Aleksa saslušan je u petak pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru, a svojom izjavom šokirao je sve prisutne.

- Ja sam sada pod velikim stresom! Priznajem odgovorno da sam ubio dedu, babu i tatu. Sada nijedan detalj ne mogu da kažem, uznemiren sam, sve ću ispričati u detalje, ali me danas pustite da se smirim. Molim vas, razumite me - rekao je Aleksa pred tužiocem. Kako saznajemo, davanje izjave nije trajalo ni deset minuta, a tužilaštvo je, inače, naložilo obdukciju tela i osumnjičenom je određeno zadržavanje do 30 dana.

Knjaževac

Foto: Printskrin/instagram

 

Nakon saslušanja Aleksa M. je smešten u pritvor, a kako nezvanično saznajemo, nalazi se u teškom psihičkom stanju i gotovo da nije pri sebi.

- Prebačen je u Okružni zatvor Zaječar i čim je stigao u pritvor, pozvan je doktor, koji ga je pregledao. Aleksa se nalazi pod lekarskim nadzorom 24 sata, jer je u teškom psihičkom stanju. Ponavlja da mu nije dobro i da ne može nikako da se smiri. Kao da još nije u potpunosti svestan šta se dogodilo - kaže izvor.

Kako smo ranije pisali, prema rečima meštana motiv trostrukog ubistva je navodno to što Predrag i Miloš nisu želeli da idu u dom.  

- Aleksin otac Predrag je imao dva infarkta i jedan šlog. Bio je jako lošeg zdravlja, kao i Aleksin deda, koji je bio senilan i nepokretan, u kolicima. Aleksa je ponavljao da više ne može da se brine o njima i terao ih je da idu u dom, čemu su se protivili obojica, kao i baka Sara. Tog kobnog dana su se žestoko posvađali oko toga, a zatim je počelo krvoproliće - kazala je jedna od komšinica za Alo! dodavši da je imao planove da se odseli od porodice i da je tražio stan za sebe u gradu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading