nermina ravlić
Foto: Printscreen/Facebook

Goran R. iz Sarajeva, koji se sumnjiči da je sa majkom Leđibom Rovlić, danima meltratirao, zlostavljao, a zatim i ubio svoju suprugu Nerminu, negirao je svoju krivicu, vadio se na šitofreniju i krivio svoju majku! O njegovoj hladnokrvnosti najbolje svedoči detalj, da nakon što je, kako se sumnja, ubio svoju suprugu, našao se sa njenim bratom i pio kafu!

Stravičan zločin dogodio se u Kolodvorskoj ulici u soliteru u sarajevskom naselju Pofalići, kada je pronađeno unakaženo telo nesrećne Nermine R. Lisice na ruke stavljene su njenom suprugu Goranu, ali i svekrvi Leđibi R.

Istraga je pokazala da su navodno Goran i njegova majka Leđiba, prema prethodnom dogovoru, ubili Nerminu, te da su je pre ubistva fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svetom.

- Onemogućili su joj i pristup mobilnom telefonu i izlaske van stana, te su je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj gurali nepoznate predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usled čega je nesretna žena trpela izuzetno jake bolove. Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili joj teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u glavu i druge delove tela. Prethodno su joj vezali ruke da ne može da pruži bilo kakav otpor - navodili su bosanski portali, i istakli da su nakon ubistva navodno planirali da telo raskomadaju i izbace iz stane. Čak su navodno kupili i mašinu za mlevenje mesa.

DVA MESECA NIJE IMALA KONTAKT SA PORODICOM! Stravični detalji ubistva žene u sarajevskom soliteru

Printscreen

 

Bosanski „Avaz“ prenosi izjavu osumnjičenog za ubistvo Gorana R. koju je dao u Tužilaštvu 30. juna ove godine. On je uhapšen 29. juna na Stupu u 1:25 sati, dok se kretao ulicom Kurta Šorka.

- U iskazu Tužilaštvu KS Ravlić je negirao da je ubio suprugu. On je, a što je naveo u zapisniku, uz prisustvo advokata, za to optužio svoju majku Leđibu. U svojoj odbrani je istakao da je lečen od šizofrenije, da je koristio terapiju, ali da je sa "suprugom Nerminom imao skladan odnos“. Ravlić je tužiteljki rekao da njegova majka Leđiba nije odobravala njihovu vezu. Ravlić, iako dokazi govore suprotno, izjavio je da nije učestvovao u uklanjanju tragova kupovinom predmeta (sekire, pile, seta noževa, mašine za mljevenje mesa, plastičnih odijela, patrona amonijaka...) I na kraju, kako je rekao tužiteljki, "kaje se što se to dogodilo zbog njegove majke Leđibe“ - navodi bosanski Avaz informacije od izvora bliskog istrazi.

Svoj iskaz je dao i Nerminin brat koji je otkrio zastrašujuće detalje. Rekao je da mu je Goran u nekoliko navrata pričao kako je proveravao Nerminin telefon, pozive i društvene mreže, te da mu je izgledalo da Goran ima ispade ljubomore i da želi da je kontroliše.

Prema izjavi Nermininog brata, 25. juna sreo se s Goranom u jednom ugostiteljskom objektu u Sokolović-Koloniji, te mu je Goran rekao da je Nermina otišla s Leđibom u Bijeljinu, da obiđu majčino imanje.

Goran je bio s rođakom Latifom J. i delovao je, kako je rekao žrtvin brat, zbunjeno. Goran se njenom bratu žalio da Nermina preti njemu i njegovoj majci.

-  Ova izjava za Nerminog brata bila je začuđujuća i nemoguća, jer je njegova sestra bila blage naravi i nikada se nije tako ponašala - navodi izvor.

Nerminin brat je rekao policiji kako smatra da je njegova sestra već tada bila mrtva, a da su Goran i Latif došli da provere da li je on možda nešto znao o tome.

Kako navode lokalni mediji, Nermina je dva meseca nakon udaje za Gorana obrisala svoj Fejsbuk profil, a zatim, kako je rekao njen brat, duže vreme nije mogao da dobije na telefonu, jer joj je veći deo vremena bio ugašen. Nerminin brat smatra da joj je Goran zabranio korištenje društvenih mreža i telefona zbog ljubomore. Rekao je da se poslednja dva meseca se nije čuo sa sestrom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading