Fudbaler
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Plač i tuga! Mladi fudbaler Miroslav B. (21) iz okoline Obrenovca, koji je poginuo na gradilištu u Beogradu kada je pao sa gotovo šest metara visine, sahranjen je juče u svom selu Piroman!

Porodica, prijatelji, rođaci i brojni fudbaleri iz njegovog kluba došli su juče u selo Piroman kod Obrenovca da isprate svog Miroslava do njegove večne kuće. Pogibija mladog fudbalera rastužila je sve one koji ga poznaju, a tragediju čini još većom to što je pre samo mesec dana postao otac.

- Zašto, Bože, ne uze mene, a ostavi dete u životu? Šta si ti skrivio, sine moj jedini. Ljubi majka čedo svoje. Zar sad kroz dres da te milujem i ljubim? Ne brini, doći će mama kod tebe, nećeš biti sam. Neće ti biti ni hladno, grejaću ti ruke, kao kad si bio mali - rekla je njegova neutešna majka za novosti.rs

Izmena Zakona o planiranju i izgradnji

Foto: Shutterstock

 

Podsetimo, tragedija se dogodila u četvrtak, oko 16.30 sati, na gradilištu u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu.

- Nesrećni mladić je radio na gradilištu, a zatim je pao sa šest metara direktno na beton. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta. Bio je angažovan na postavljanju skele, a nesreća se dogodila iako je imao sigurnosni pojas. Lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt - navodi izvor blizak istrazi.

Nastradali Miroslav je, inače, obožavao fudbal i igrao je za lokalni FK Pobednik.

Od njega se oprostio njegov klub potresnim rečima na svojoj Fejsbuk stranici.

„Druže, brate, saigraču naš… Nije moralo ovako, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju...“, navodi se u objavi uz njegovu crno-belu fotografiju.

Brojni prijatelji, kolege i saigrači iz kluba oprostili su se od njega na društvenim mrežama.

„Uspori malo, sudbino, sestro. Brate naš... ostanemo tako bez reči, zastane knedla u grlu i bude samo tišina, dok se kroz glavu smenjuju slike svega što smo zajedno prošli. A prošli smo mnogo, bio si mali dečak kada si stigao zajedno sa čoporom. Bože, kad se setimo te generacije, sve smo vam dali, ali ste i vi nama dali sve, zavoleli smo vas mnogo, ali zavoleli ste i vi nas. Igrali ste za ovaj klub kada niko drugi nije hteo, a ti si, brate, bio jedna od ikona te generacije, ti si, brate, voleo sve ovo“, glasi jedna od objava, a među porukama je i potresna objava njegovog trenera:

„E, mali, pa gde ode tako brzo? Kako si mali bio kada si prvi put došao na trening sa ćaletom! Gledao sam te godinama kako rasteš i razvijaš se u dobrog napadača i još boljeg momka. Voleli smo te svi na Rojkišu mnogo, a ti si voleo nas još više. Počivaj u miru, dete moje, a mi ćemo se moliti za tebe i tvoju dušu. Ljubi te trener mnogo, mnogo, mnogo.“

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading