#andarm
Foto: Alo/Printsvctreen

 

 

Obraćanje Miloša Jevremovića

- Zahvalan sam predsedniku Vučiću koji je došao da me obiđe. Ima ovde još mnogo momaka koji su vredni i koji žele da Srbija bude bezbedna. Hvala još jednom svima - rekao je.

Obraćanje komandanta Žandarmerije

- Želim da se zahvalim ministarstvu na podršci našoj jedinici i herojskom činu. Ovde smo kao što ste videli napravili doček za našeg heroja Jevremovića, prolaskom kroz šparil.

- Tog dana je pokazao smirenost, ispoštovao sve procedure, i možemo samo da mu se divimo. U ime svih pripadnika Žandarmerije mu se zahvaljujemo.

- Ovom prilikom bih želeo da mu uručim plaketu i da mu se zahvalim na tome što je uradio. Želimo mu brz oporavak i da se uskoro ponovo nađe u našim redovima.

Obraćanje ministra policije

- Hvala Bogu, kao što smo svi pratili, Miloš je, ako je bio ranjen u vrat, uz božju milost i sreću, operacija je bila uspešna. Za nas je najbitnije da je uspeo da sačuva život, ali i da prikaže veliko herojstvo i onesposobi teroristički akt.

Ivica Dacic

Alo

 

 

- Dirnuo me je doček njegovih kolega. Čitavo naše društvo se divilo Miloševom herojstvu. Predsednik Vučić je najavio da će ga odlikovati, i to će se desiti uskoro.

- Želim da se zahvalim i predsedniku i premijeru koji su izražavali interes i posećivali našeg Miloša u bolnici.

- Posle sagledavanja tog nivoa pretnji koji je sada umeren, ja sam potpisao odluku da se ukine crveni alarm, da se pređe na žuti nivo, umereni stepen opasnosti. 

- Prilikom akcije koja je sprovedena, privedeno je više lica za koje su sumnja da su u grupi Vehabija. Neka od tih lica su zadržana. Reč je o onima koji za ideola imaju Islamsku državu. Pratićemo sve te aktivnosti vezane za terorizam, kao i BIA.

- Naša Žandarmerija je pokazala da država u punoj meri može da računa na naše kapacitete, i da je Žandarmerija dobro obučena. 

Počasni prijem održava se u zgradi Odreda Žandarmerije u Beogradu od 11.30 sati.

Miloš Jevremović

MUP Rrepublike Srbije/ATAImages

 

 

Jevremovića će pored kolega i prijatelja, pozdraviti i ministar policije Ivica Dačić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading