Voljenka Ilić
Foto: Printscreen/Printscreen

- Meni je njen suprug rekao da je popila flašu viskija i kutiju tableta pre nego što se utopila i da mu je to javila dominikanska policija. Voljenka nikada nije pila alkohol. Nikada, bukvalno! Lekove jeste, ali mi je pričala da je suprug pokušao da je odvikne i da joj nije dozvoljavao da ih kupuje. I da je to istina, ona bi se samo srušila u bazen. Da li toliko pijana i drogirana žena može sebi da veze selotejp oko nogu i nosi tegove od 10 kg!?! Meni je Sandra, Petrova bivša supruga, rano ujutru javila da se Voljenka ubila – rekla je Dina Drašković.  

Voljenka je ostala sama u Dominikani da bi vilu koju su hteli da prodaju pokazala kupcima. Šest meseci pre njene smrti u istom bazenu se udavio Petrov sin (5) iz prethodnog braka, koji je bolovao od autizma. Dok je Petar ronio u velikom bazenu, dečak se verovatno okliznuo, upao u mali bazen i utopio se. Otac nije mogao da živi u vili u kojoj se dogodila tragedija, pa je odlučio da je proda. Dao je oglas i sa ćerkicom došao u Srbiju, dok je  Voljenka ostala da proda vilu.

- Voljenka je imala sestru koja je bila teško bolesna i znala je da je pitanje dana kada će umreti. Tvrdim da se nikada ne bi ubila zbog sestrine ćerke koja ima devet godina i koja sada nema nikoga. Ona se žalila da joj je tamo mnogo teško, da ne može da izdrži, da želi da se vrati. Sestra Tina je preminula četiri meseca posle Voljenkine tragedije - ispričala je Dina.

Policija u Dominikanskoj Republici i dalje istražuje sve detalje smrti.

(S. Dž. S.)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading