policija hitna pomoć
Foto: Alo/Nikola Todorović

- U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva vozila i to vozilo marke „Pežo 206“ kojim je upravljao maloletni T.M. iz Štipine (18), sa probnom vozačkom dozvolom i pod uticajem alkohola od 1,16 promila, u kom vozilu se na mestu suvozača nalazila N. R. i isti se kretao iz pravca Knjaževca u pravcu Pirota, koji je napustio lice mesta, a koji je pronađen u obližnjem školskom dvorištu - naveli su u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru i dodali:

- Vozilo marke „Ford“ kojim je upravljao M.F. iz Knjaževca (22), bez vozačke dozvole, jer mu je ista oduzeta 2023.godine zbog kaznenih poena, pod uticajem alkohola od 1,69 promila, a koji se kretao iz pravca Pirota u pravcu centra Knjaževca, a u tom vozilu se na mestu suvozača nalazio M.M. iz Knjaževca koji je zbog zadobijenih teških telesnih povreda prebačen u KC Niš.

Dva automobila su se kretala iz različitih smerova i u krivini su prešli u istu traku, tako da je došlo do direktnog sudara.

Prema rečima komšija ispred čijih domova se desila ova nesreća, u ranim jutarnjim satima se čula užasna buka.

- Jedno vozilo je bilo ispred kafane, to u kojem je bila N.R, a drugo je bilo ispred jedne prodavnice. Prizor je bio užasan, vatrogasci su sekli vozilo kako bi izvukli njeno telo, a drugo vozilo se zakucalo u drva koja su tu stajala i to je sreća, verujete, jer bi u suprotnom proletelo i mislim da tu ne bi bilo preživelih - kaže jedan komšija.

Kako je objasnio, N.R. je iz divne porodice koja živi u Knjaževcu, otac joj je poštovani advokat i svi su divni.

- Oni su toliko skladni i divna jedna porodica. Ne mogu ni da zamislim kako se osećaju sada, njihove ćerke su najdivnija stvorenja. Toliko su prizemne, pune poštovanja... Ne mogu rečima da objasnim koliko su se voleli oni međusobno, a koliko su druge poštovali.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading