Ubistvo policajca u Loznici
Foto: Alo/Foto: Alo/Nikola Todorović

Piše: Slađana Stepanović

Policajac Nikola Krsmanović (34), pripadnik MUP-a ubijen je sinoć u Loznici, ispred kafane kod Komarca, a očevidac koji živi preko puta ispričao je za Alo! šta se zbilo 50 minuta nakon ponoći.

- Iz svoje kuće oko jedan sat posle ponoći začuo sam osam - devet metaka. To je bilo strašno i dugo je trajalo. Poželeo sam da izađem napolje, ali nisam mogao. Nakon što je prošlo neko vreme izašao sam i saznao da je mlađi policajac ranjen u grudi, da je pao na zemlju, a da ga je ubica tu overio. Taksista nije bežao, ostao je u automobilu, a drugi stariji policajac je pretrčao ulicu i potražio pomoć u stambenoj kući, a njega je ubica ranio u leđa i rame. Ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć. Video sam kako nose mlađeg policajca na nosilima, ali mi je delovao, kao da je već preminuo. Čuo sam da je ubica pobegao u šumu iza ovog motela gde je ubio policajca i da ga tamo traže, i da češljaju svaki metar - kaže očevidac za Alo!

Jedan od policajaca koji je noćas povređen u pucnjavi u Loznici, Vjekoslav I. je u stabilnom stanju, i on je van životne opasnosti.

- On ima povrede mekih tkiva leđa i ramena, i u stabilnom je stanju, i nije životno ugrožen - rečeno je za u opštoj bolnici u Loznici.

Više informacija možete pročitati u našem lajv BLOGU.

BONUS VIDEO: 

@alo_portal ALBANCI OTVORILI VATRU U LOZNICI, POLICAJAC NIKOLA STRADAO Tamo je opsadno stanje, jedan uhvaćen, za drugim se traga! #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #fyp #foryourpage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Drama accompaniment, crisis, impatience, chaos, chaos(1084745) - Lyrebirds music

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading