Loznica
Foto: Alo/Masanori Jošida

Danas je na seoskom groblju u Dragincu, mestu kraj Loznice, održana sahrana hrabrog policajca Nikole Krsmanovića, koji je tragično preminuo u noći između srede i četvrtka. Mnogi su došli da odaju poštu mladom policajcu koji je živeo i radio sa puno posvećenosti.


Nakon održanog opela u crkvi, duga povorka na čelu sa Nikolinim kumom, uputila se ka grobnom mestu na seoskom groblju gde je mladi policajac sahranjen. Emotivni trenuci ispraćaja bili su teški za sve prisutne, a bol majke koja je kukala za svojim sinom bila je neizmerna.

 


Na groblju, govor o preminulom Nikoli održao je njegov kolega policajac. Kroz reči govora mogli smo saznati da je Nikola bio ne samo hrabar i požrtvovan policajac, već i voljen brat i prijatelj. Njegova nesebična posvećenost prema poslu i ljubav prema ljudima ostaviće neizbrisav trag u životima mnogih. Njegov odlazak podseća nas na rizike sa kojima se suočava policija u svakodnevnom poslu braneći državu Srbiju i sve njene građane.

- Nikola nije bio samo  hrabar i požrtvovan policajac, već voljen, brat i prijatelj.  Uvek je stavljao interes drugih ispred sebe.  Njegova nesebična posvećenost prema poslu i ljubav prema prema ljudima  ostaviće neizbrisav trag u životima mnogih. Kao kolega bio je pouzdan, vredan  i marljiv, uvek  spreman da pruži podršku i pomoć. Njegov odlazak podseća nas na rizike sa kojima se suočava policija  u svakodnevnom poslu braneći državu  Srbiju i sve njene građane.  Draga porodico, vaša bol je nezamisliva, ali želim da znate da niste sami. Njegova hrabrost i ljubav ostaju sa nama. Večna ti slava junače. Putuj sa anđelima naš Nidžo

Sahrana je protekla uz veliku tugu i poštovanje prema preminulom. Sanduk sa Nikolinim telom bio je pokriven ćebetom, dok su ga spuštali u raku. Tri puta su pucali počasnu paljbu, a zvuci pesme "Hriste Bože" ispunili su vazduh dok je mladi policajac bio spuštan na večni počina

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading