faton hajrizi gradonačelnik
Foto: Printscreen/Facebook

Dok cela Srbija plače za graničnim policajcem Nikolom Krsmanovićem (34), kojeg je prošlog četvrtka u Lipničkom Šoru ubio begunac iz zatvora Faton Hajrizi (39), kojem je to bilo šesto ubistvo, albanski političari i njihovi sunarodnici slave nezapamćenog zlotvora kao heroja, i niko ne izjavljuje saučešće porodici Krsmanovića, kojeg je zlikovac bezdušno izrešetao dok je bio u rutinskoj kontroli.

Gradonačelnik Srbice je otišao korak dalje i posetio je roditelje Hajrizi napisavši na svom Fejsbuku da je došao da podeli njihov bol, pa je tako zabeležena i besramna fotografija njih troje, kako sede zagrljeni na kauču, a nepromišljeno ponašanje gradonačelnika dovelo je do toga da mu ruka završi na butini oca Mustafe.

- Kao što albanska tradicija nalaže da se bude uz prijatelje i u dobru i u zlu, danas sam tu za majku Šehrije i oca Mustafu, da sa njima podelim njihov bol od patnje koju je izazvalo ubistvo njihovog sina u Srbiji - napisao je gradonačelnik uz fotografiju, bez trunke srama.

faton hajrizi gradonačelnik

Facebook

 

Fatonova majka svaki dan gostuje na nekoj albanskoj televiziji i bez trunke stida predstavlja svog sina kao napaćenu žrtvu kojeg vlasti nikada nisu htele da poštede robije, pritom nikada nije pomenula ni jednu porodicu koju je njen mezimac zavio u crno, a kamoli Krsmanoviće.

Kao što smo ranije pisali, premijer takozvanog Kosova Aljbin Kurti pozvao je danas građane Kosova da ne veličaju Fatona Hajrizija, osumnjičenog za ubistvo policajca u Srbiji.

Nakon napada, usledila je intenzivna potraga za Hajrizijem, koji je pronađen 36 sati kasnije. On je pružao otpor prilikom hapšenja i likvidiran je 12 kilometara od mesta zločina.


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading