aleksandar m smart
Foto: Printscreen/Foto: Linkedin

Tragedija se desila u utorak oko 23.15 sati na uglu Ulice generala Aračića sa Ulicom Dragoslava Srejovića na Karaburmi, kada je vozač automobila marke „smart“ Slobodan S. pokosio Aleksandra M. na pešačkom prelazu i odbacio ga oko 20 metara, a onda pobegao sa lica mesta.

Više javno tužilaštvo saopštilo je u sredu da je stomatolog počinio niz saobraćajnih prekršaja u trenutku nesreće, i da je bio pod dejstvom kokaina.

Kako saznajemo, Slobodan S. je otac troje dece i vlasnik stomatološke ordinacije u beogradskoj opštini Vračar.

- On je pre dve godine otvorio svoju ordinaciju i započeo samostalan posao. Svi ga znamo kao vrhunskog stomatologa i paradontologa. U saradnji sa nama bio je izuzetno profesionalan, fin i učtiv. Ima troje dece, od kojih je najmlađe beba od godinu dana. Uvek je bio porodičan čovek bez mrlje u karijeri - govori za Alo! jedan od starih kolega Slobodana S.

Na informaciju o narkoticima, koje je stomatolog konzumirao u utorak, naš sagovornik je ostao zatečen.

„Smart“ pronađen na Vračaru

Automobil „smart“ pronađen je iste noći, u utorak, pre hapšenja vozača na Vračaru. Na automobilu su bila vidljiva oštećenja i u njemu nije bilo nikoga.

- Dok je radio sa nama nikada nismo primetili da je pod dejstvom bilo kakvih supstanci. U velikom smo šoku od kada smo čuli da je konzumirao kokain. To nikada ne bismo rekli za njega. Čak znamo da je često išao u crkvu. Desila se prevelika tragedija. Svi smo potreseni. Žao nam je i porodice mladića i Slobine. Obema je teško - navodi kolega uhapšenog.

Aleksandar M. biće sahranjen danas u 11 sati na gradskom groblju Orlovača u Beogradu.

zubar karaburma

Stomatološka ordinacija

 

Juče su se prijatelji u čituljama oprostili od tragično stradalog mladića.

- Svašta smo prošli i svakakve muke pregrmeli i taman kada su stvari krenule nabolje, ti nam ode prerano. Kroz naša sećanja ti ćeš uvek biti s nama. Tvoji drugari iz kraja - piše u jednoj čitulji.

- Neka te anđeli čuvaju na nebu, a mi ćemo zauvek u našim srcima - navodi se u drugoj.

Prema rečima očevidaca, vozač „smarta“ Slobodan S. kretao se iz pravca Ulice Marijane Gregoran ka Bogosloviji, a u tom trenutku iz gradskog autobusa izašao je Aleksandar, koji je dolazio iz pravca Bogoslovije.

Mladić je prošao iza vozila gradskog prevoza, te došao do polovine pešačkog prelaza, i tada ga je pokosio Slobodan S.

Pobegao, pa se sam predao policiji

Osumnjičeni se nakon nešto manje od 12 sati provedenih u bekstvu predao nadležnim organima i određen mu je pritvor do 30 dana zbog krivičnih dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu je negirao krivicu.

- Osumnjičeni je bio svestan mogućnosti nastupanja smrti, ali se olako držao toga da se to neće desiti ili da će to moći da se spreči, nakon čega je bez zaustavljanja napustio lice mesta – saopštilo je VJT.

Kako smo ranije pisali, Aleksandar M. (28), koji je radio kao programer, imao je teško odrastanje i ceo život se borio za bolje sutra.

- Poginuo je jedan divan momak, mog najmlađeg sina drug iz pelena. To je porodica izbeglica sa troje dece. Njegovi roditelji su se baš namučili… I on je napokon dobio šansu, dobar posao, živeo je sa curom... Danas je trebalo da ide na letovanje u Barselonu. Nije mu se dalo. Mili, dragi Aca - napisala je Zorica N. u sredu na jednoj društvenoj mreži, dan nakon tragedije.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading