Porodica nastradale dece
Foto: Alo/Alo/Dejan Briza

U tragičnoj nesreći koja je Srbiju okovala u crno, kod pruge Petka, nadomak Lazarevca, živote su izgubili taksista koji je bio za volanom, kao i dvoje male dece, dok je njihov otac Milan D. preživeo tragediju.

Ekipa našeg portala posetila je rodnu kuću nastradalih mališana, razgovarala sa njihovom prabakom, ali i sa meštanima i kumom porodice. 

Kako nam je rečeno, u ovaj dom tuga se odavno uselila, a svi su i dalje u poku nakon strave koja ih je sve zadesila.

Dete ostalo bez brata i sestre 

Kako Alo! otkriva, poginula deca imaju još jednu sestru, a da muka bude još veća, devojčica je bolesna, a terapiju za lečenje primala je u Italiji. 

- Oni imaju još jednu devojčicu koja se leči u Italiji. Tamo je sa majkom, država Srbija je poslala na presađivanje jetre. Ona je mlađa isto. Strašno kakva je ovo tuga. Javili su im, sada očekujemo da i oni stignu ovde. Za sahranu se ne zna još ništa, biće na lokalnom groblju. Ja sam ga videla sinoć, on je došao kući sav krvav, kuka, vrišti. Nema reči, nema utehe, vrišti. On je video oba svoja deteta  - rekla je meštanka za Alo!.

Milan Dimić

printscreen/facebook

 

 

Meštani sela Petka kažu da je bio krvav, da je izvukao sina Mihajla, a devojčicu Micu nije mogao.

- Oni su juče krenuli od kuće ka Ubu ka akva-parku. On nije vozio, stalno je gledao da im učini. Niko ne zna što su tuda išli. Poginuli su pred sam polazak u školu. Juče su ceo dan zvali drugari, niko ne može da veruje da se desila ova tragedija. Otac ima sestru i brata, oni žive tu svi zajedno u porodičnoj kući. Sinoć kad je došao rekao je “samo tata da vas isprati, pa će i on sa vama” - rekla je kuma nastradale dece. 

Reporter na terenu: Mihajlo Žilović 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading