Pucnjava na Karaburmi
Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Optužnicom koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštilo je Više javno tužilatvo u Beogradu.

Okrivljeni se tereti i za i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, jer je prilikom hapšenja osumnjičeni kod sebe neovlašćeno držao 3,74 grama opojne droge kokain.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Miljanu P. produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i kako ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Sumnja se da se Miljan P. 23. aprila oko 23.30 na dečjem igralištu u Mirijevu po prethodnom dogovoru sastao sa M. D. koji je bio u društvu sa N. P., M. D. i oštećenim J. B. Tada je došlo do rasprave između M. D. i Miljana P. koji je sve vreme u rukama držao pištolj i njime zamahivao. U jednom trenutku M. D. je palicom na rasklapanje zadao udarac u glavu Miljanu P., nakon čega je oštećeni J. B. pokušao da mu izbije pištolj iz ruku, da bi isti zatim ispalio dva projektila od kojih je jedan pogodio oštećenog u stomak, nanevši mu tešku telesnu povredu opasnu po život.

Miljan P. se nakon toga udaljio sa lica mesta, a sledećeg dana je uhapšen u jednom lokalu na Novom Beogradu. Policija je prilikom hapšenja među njegovim ličnim stvarima pronašla kokain upakovan u četiri kesice.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading