Luka Vuksanović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Telo Luke Vuksanovića (26) iz Beograda koji je 24. avgusta doživeo udes, a potom nestao, je pronađeno, što je danas potvrdila i njegova sestra. Ipak, ona nije želela da izgovori da je Luka mrtav, te je rekla da je pronađen.

Prema informacijama do kojih je došao Telegraf.rs, pronađeno je telo za koje se sumnja da je Luka Vuksanović, a koje je u jako lošem stanju.

Ipak, ono što je prvi znak raspoznavanja jeste da je ima šorts koji je Luka nosio u danu kada je nestao.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je dostavljanje izveštaja i obdukciju tela sa toksikologijom, kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti.

Podsetimo, Luka Vuksanović (26) iz Beograda doživeo je udes 24. avgusta, prošle subote, od kada mu se gubi svaki trag.

Na lice mesta su nakon 40 sekundi dotrčali gosti obližnjeg lanca brze hrane, ali mladića nisu zatekli u automobilu, govore. Prednji deo automobila je oštećen, a u njemu su zatečene Lukine stvari, novac i telefon.

- Išao je kod prijatelja u Mladenovac, prema poslednjoj informaciji je pričao sa ženom na naplatnoj rampi i nakon te naplatne rampe se desio udes. 40 sekundi kasnije je naišla prva žena kolima, ljudi iz lokala su izašli i pritrčali, ali ga nisu našli na licu mesta - pričaju brat i sestre nestalog mladića.

Potvrdili su za Telegraf da je u kolima bio sam, a rečeno nam je i da su se na automobilu otvorili svi erbegovi, ali da na njima nije bilo tragova krvi. Na automobilu je oštećen prednji deo i levi točak. U okolini udesa nalaze se kanali, tri bunara i visoko rastinje.

Podsećanja radi, Lukin nestanak prijavljen je 27. avgusta ove godine.

Od tog dana se tragalo za njim.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading