KASAPIN IZ BELE CRKVE RADI KAO FRIZER U ZATVORU Partnera isekao na komade i držao u zamrzivaču
Foto: Alo/Alo

Zločin zbog kog se obreo u zatvoru se dogodio februra te davne 2015. godine, a tokom istrage inspektori su zanemeli zbog svega što su videli i čuli.

Po netanku Pavela koji je  poslednji put viđen 9. februara oko 15 sati. Njegov nestanak policiji je 13. februara prijavio njegov sin Pavel  A.

- Proverom telefonskih poziva utvrđeno je da je Pavel dolazio kod Milana. On je zbog toga saslušan, priznao je da je Pavel bio kod njega, ali da je otišao i da ne zna šta je s njim. Čak im je rekao: "Evo, dođite i kod mene kući pa vidite da nemam veze s Pavelovim nestankom"  rekao je tad izvor.

Policajci koji su ubrzo došli u kuću osumnjičenog, nisu ni slutili šta će naći.

- Čim su policajci došli, Milan se uznemirio. Ubrzo su otvorili zamrzivač i u njemu zatekli crne kese. Pitali su ga: "Šta je ovo?", a on im je mrtav hladan odgovorio: "To je Pavel!" Svi su se šokirali u tom trenutku. Pretresom dvorišta osumnjičenih nađen je žrtvin automobil "ford", koji je takođe bio isečen na delove – navodio je tad izvor.

Milan je uviđaj u svojoj kući nemo posmatrao, a policajci su pronašli i sataru i sekiru, za koje se sumnja da su korišćene tokom zločina,  kasnije je utvrđeno da je Pavel najpre upucan.

HRONOLOGIJA

9. februar - Milan ubija Pavela i baca ga u svinjac

10. februar - Angažuje lokalnog pijanca da za četiri piva iseku Pavelov automobil

11. februar - Milan iseckao telo svog prijatelja

13.februar - Pavelov sin prijavljuje očev nestanak

14.februar - Pavelovi rođaci dolaze kod Milana da pitaju gde im je glava porodice

15. februar - Milan uključuje Pavelov mobilni telefon

16. februar - Pavelov sin dobija podatke o aktiviranju mobilnog telefona, i to saopštava policiji

17. februar - policija odlazi i obavlja razgovor sa Milanom i prate njegovo kretanje

18. februar - policija pronalazi telo u zamrzivaču

19. februar - Milanu određen pritvor od 30 dana

20.  13 decembra 2015. Milan je  osuđen na 15 godina i osam meseci zatvora

Milan G. inspektorima je priznao da je zločin počinio jer je tragično ubijenog muškarca smatrao krivim za smrt svog oca, koji je umro desetak godina ranije.

- Pavel je pre 15 godina donosio mom ocu lekove iz Nemačke u Srbiju. Sigurno mu je donosio pogrešne. Tablete nisu pomagale tati i on je od njih umro, a ja znam da je Pavel odgovoran za to. Čekao sam pravi momenat kako bih mu se osvetio - rekao je tada Milan koji je prema mišljenju inspektora, ubistvo počinio u momentu psihičkog rastrojstva.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading