ubistvo
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Svemu kumovao alkohol i narušeni odnosi? Predrag Ivanović (67), kako se sumnja, zadavio je svoju vanbračnu ženu Radmilu S. plastičnim konopcem, a zatim se obesio! Predrag je navodno bio mrtav pijan, a Radmilu je usmrtio u vinogradu, gde je ostavio njeno telo, a zatim se popeo na hoklicu i obesio se o trem! Meštani tvrde da je Radmila maltretirala Predraga, ali osuđuju zločin koji je počinio!

Kako saznajemo, stravičan zločin otkriven je u petak u ranim jutarnjim satima u Radmilinoj kući, u selu Salevac kraj Smederevske Palanke, kada je jedan od meštana opazio Predragovo telo kako visi dok je prolazio pored kuće.  

Meštanin je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, koja je pronašla Predragovo i Radmilino telo. Uviđaj je trajao satima, a istraga koju vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Smederevu utvrdiće sve detalje ovog monstruoznog zločina.

Ponavljao da je voli

Komšije kažu da je Radmila bila dobra i vredna žena.

- Radmila je radila kao negovateljica starijih osoba i bila je jako vredna i dobra žena. Međutim, činjenica je da je imala tešku narav. Često se svađala sa Predragom, a on je ponavljao da zna da je teška, ali da je voli. Ona iza sebe ima dva braka i živela je u toj kući nakon drugog razvoda, a Predrag je takođe imao iza sebe jedan brak iz kojeg ima sina. U suštini oboje su bili jako dobri i vredni, ali je za svako zgražavanje to što je uradio. Šta god da se dešavalo među njima, stravičan je njegov postupak - kaže naš sagovornik.

 

- Prema do sada prikupljenim informacijama, Predrag je najverovatnije posle žučne svađe zadavio svoju vanbračnu suprugu, a zatim je izvršio samoubistvo. Njihova tela su poslata na obdukciju - navodi izvor.

P.I. ubio partnerku

Društvene mreže

 

Porodice nastradalih tokom jučerašnjeg dana nisu imala snage da razgovaraju sa novinarima, ali su zato njihove prve komšije otkrile jezive detalje ovog zločina koji je zavio u crno ceo kraj.

- Komšija je prvi video telo sa ulice, pa je odmah pozvao rođake. Rođak je došao sa policijom i Hitnom pomoći i tada je ugledao Radmilino telo pokraj vinove loze. A malo dalje bio je obešen Predrag - vidno potresen otkriva komšija iz sela.

On je objasnio da je u pitanju bračna, odnosno vanbračna zajednica koja je imala puno problema.

- Tokom uviđaja smo čuli kako je Radmila udavljena. Sumnja se da je udavljena plastičnom rafijom. To je klupko plastificiranog konopca. Saznali smo da je pre tragedije Predrag radio u dvorištu, vadio je neku lozu, a tada je i popio. Spominje se da je pio vino i rakiju. Verujemo da je i alkohol kumovao tragediji jer su oni inače imali zategnute odnose - objašnjava komšija za Alo! koji je želeo da ostane anoniman, i dodaje detalje:

ubistvo

Nikola Todorović/Alo!

 

- Sumnja se da se tragedija dogodila tokom noći jer kada smo saznali za užas, stoka nije još uvek bila puštena, a telo je pronađeno ujutro oko 7.30 sati. Videli smo da je svuda oko kuće bilo otvoreno i pronađeno je uže u blizini drveta. Verujemo da je prvobitno tamo hteo da se obesi, ali obesio se u blizini trema. Popeo se na hoklicu i ostalo, nažalost, sve znate. Nije tačno da je udavljena jastukom ni da je ubijena u krevetu. Sve se to dogodilo u dvorištu i mislimo da je bilo neke tuče između njih, koja se, nažalost, kobno završila po oboje - rekle su komšije.

Danas sahranjuju Predraga u Velikoj Krsni

Kako saznajemo, Predrag Ivanović biće sahranjen danas.

- Predrag će biti sahranjen u svom rodnom selu Velika Krsna u 12 sati na lokalnom groblju. Sve je spremno za pokop - kaže jedan od komšija.

 

Meštani sela su u šoku jer za Predraga, za kojeg se sumnja da je počinio stravičan zločin, imaju samo reči hvale.

- Bio je izuzetan čovek. Istina je da ga je ona maltretirala. Isterivala ga je iz kuće kada god joj dune. Ali ono što je zanimljivo, zvala ga je ponovo nazad kada joj je bila potrebna pomoć, odnosno da bi on nešto uradio. Finansirao ju je. Znate li da joj je on renovirao pola kuće, ugradio nove PVC prozore? A da bude ironija, kada god bi ga izbacila, on je spavao bukvalno na ulici, odnosno u nekim napuštenim objektima. Išao je da nadniči i sav novac koji bi zaradio donosio bi njoj - rekao je jedan od komšija.

Meštani su rekli da je Predragov automobil još uvek u dvorištu.

- Evo ga njegov auto, a njemu su sve stvari. Koliko sam čuo, planirao je ovoga puta trajno da je ostavi. A šta se te noći dogodilo tačno između njih, pa ju je ubio, a potom se obesio, bojim se da nikada nećemo saznati. Svakako je to za svaku osudu i nije smeo to da uradi. Niko nema pravo na tako nešto kakvi god da su odnosi među njima - rekao je komšija.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading