Ušće
Foto: Alo/Foto: 192/RINA/ Facebook printrkrin

Nezapamćena tragedija dogodila se oko 13.20 sati, a Danijelov automobil „ford fokus“ završio je potpuno smrskan ispod vojnog vozila PASARS, koje je teško 16 tona, i kretalo se iz suprotnog smera.

Sa stradalima je u kolima bila i majka dečice, Danijelova supruga, Mirjana Lazović Bugarić, koja je izvučena iz zarobljene olupine dva sata nakon nesreće.

Iako je za nju isprva bilo rečeno da je u teškom stanju, juče je otkriveno da ipak ima lakše povrede, pa je iz Opšte bolnice Studenica u Kraljevu puštena na kućno lečenje.

- Pacijentkinja je primljena sa opekotinama i u svesnom stanju. Nakon što je hirurški obrađena i nakon propisane terapije, na njen izričit lični zahtev otpuštena je sa bolničkog lečenja. Imala je povredu podlaktice od opekotina i na glavi posekotine - rekao je direktor bolnice Zoran Mrvić.

Stradali Danijel je, poput drugog vozača, bio pripadnik Vojske Srbije.

- Dan pre nesreće bio je na vojnoj paradi u Batajnici, bio je srećan. Voleo je vojsku, uniformu je obukao neke 2013, 2014. godine i bio je izuzetan i pošten, porodičan čovek. Pošli su u Manastir Studenica gde ih je čekao Danijelov kolega kako bi proveli lep dan pored svetinje - ispričao je prijatelj porodice.

Nesreća

Foto: Sandžak Danas / 192.rs

 

Roditelji poginulog oca ne mogu da se pomire sa činjenicom da su u trenu ostali bez sina i troje unučića.

- Krenuli su u manastir, a tamo nisu ni stigli. Pre toga me je sin zvao, pozvao je i brata, dogovarali smo se da sečemo drva. Svi planovi su prekinuti, ugašeni - priča za Alo! Dikosav Lazović, Danijelov otac.

On dodaje da su im najpre javili da se nesreća dogodila, ali da im nisu rekli da su mu nastradali sin i unučad.

- Rekli su nam da se nesreća dogodila, ali nisu imali snage da nam odmah kažu da su poginuli. Došle su Danijelove kolege iz Vojske, bili su ljudi celu noć sa nama, tešili su nas - kaže očajni deka.

Dobrica Lazović, majka i baka nastradalih, plakala je sve vreme. 

- Krenuli su i nisu stigli do manastira. Deca moja, kako ću da živim bez njih. Srce mi puca - plakala je neutešna Dobrica.

Njihova snaja, majka poginule dečice, Mirjana Lazović Bugarić, juče je jedva smogla snage da se obrati okupljenim novinarima.

Nesreća kod Ušća

Instagram/192.rs

 

- Svi se čude kako sam ostala živa, bila sam suvozač. Jedva su me izvukli iz kola. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva. Kamo sreće da me nisu izvukli! Joj majko, ima li Boga?! Nema sigurno, čim je uzeo Daneta i decu. Šta će mi život sada bez njih, sada mi ne treba. Joj, Dane, nismo se ovako dogovorili... dogovorili smo se da spremamo slavu. Joj, šta će mi život sad bez njih - jaukala je slomljena majka na sav glas.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a istražni organi će utvrditi sve uzroke nesreće. Nakon sudara priveden je vozač vozila Vojske Srbije M. V. sa kojim se sudario Lazović.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading