hitna pomoć
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Radenkoviću kod Sremske Mitrovice povređene su četiri osobe, od kojih dvoje dece, kada ih je "golfom" pokosio pijani vozač D. J. (25) iz ovog mesta. On je pobegao sa lica mesta, ali ga je kilometar dalje sustigao jedan vozač koji je naišao u trenutku nesreće.

- Vratio je vozača koji je izazvao nezgodu na lice mesta i pozvao policiju koja je ubrzo stigla. Bio je to Vladan Gluvaković, načelnik policijske stanice u Bogatiću, koga poznajem i video sam ga na mestu nesreće gde sam došao kada sam čuo da se dogodilo - rekao je meštanin S. D.

Nesreća se dogodila kada je D. J. izgubio kontrolu i sa kolovoza skrenuo na betonski plato ispred seoske prodavnice. Najpre je pokosio biciklistu koji je u korpici vozio dvogodišnje dete, a potom i dva pešaka, jednu ženu i njenu maloletnu ćerku.

- Devojčica koju je otac vozio na biciklu je od udarca ispala iz korpice i letela nekoliko metara. Pala je na sred puta gde je ležala bez svesti. Ostali povređeni su na betonu ispred prodavnice zapomagali. Jedan meštanin ih je sve pokupio u auto i odvezao u bolnicu, a nakon toga je stigla i ekipa hitne pomoći - ispričao je očevidac nesreće.

Vozio sa 2,07 promila alkohola, srećom niko nije poginuo

Na sreću, niko od povređenih nije životno ugrožen.

Kako se nezvanično saznaje, D. J. je upravljao automobilom sa 2,07 promila alkohola u krvi.

On je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Sremskoj Mitrovici.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading