Nemanja Kalajdžija
Foto: Alo/Društvene mreže

Tinejdžerka N.S. (18) privedena je u policijsku stanicu nakon saobraćajne nezgode koju je izazvala vozeći bez dozvole i pod dejstvom kokaina kod Ratkova, a u kojoj je nastradao motociklista Nemanja Kalajdžić (25), saznaje Informer!

Kako je Informer ranije izveštavao saobraćajna nezgoda dogodila se u nedelju oko 13 sati na putu Odžaci - Ratkovo, kada je automobil "audi" za čijim volanom je bila N.S. udario motociklistu.

Kako saznajemo od bliskih prijatelja nastradalog Nemanje automobilom marke "audi " upravljala je tinejdžerka N.S. dok je sa njom u vozilu bio i suvozač A. E. (21).

- Ona je išla iz smera iz smera Ratkovo ka Odžacima, preticala je preko pune linije i udarila u moticikl marke "suzuki" kojim je upravljao nemanja. Direktno su se sudarili - priča sizvor informera upoznat sa slučajem. 

Kako je dodao N.S. je u trenutku saobraćajn nezgode, navodno bila pod dejstvom narkotika. 

- Kasnije sam saznao da je ona vozila bez vozačke dozvole. Nije imala dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, a da sve bude još gore bila j pod dejstvom kokaina. Takođe, u automobilu je pronađena manja količina marihuane - tvrdi očajan prijatelj nastradalog motocikliste. 

Inače, kako nam je rekao Nemanja je 20 dana pre nego što je nastradao napunio 25 godina.

- Nemanja je bio pre svega dobar čovek koji je puno radio kako bi svojoj porodici obezbedio pristojan život. Držao je dve prehrabmene prodavnice i stovarište ogreva. Iza sebe je ostavio suprugu i maloletnog sina - rekao je naš sagovornik. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading