ušce
Foto: Alo/Alo

 

 

U subotu je Dijana krenula sa komšijama da poseti manastir Studenicu kada je došlo do tragedije u kojoj je stradao pripadnika Vojske Srbije D. L. (33) njegovo troje dece, dok je majka dečice M. L. B. (32) preživela. Ona je  uprkos najvećem životnom bolu morala da obavi sve pripreme za ispraćaj svoje porodice koja će se isto održati danas.

ušce

Alo

 

 

Podsetimo, u sudaru je učestvovalo vozilo "ford" kojim je upravljao Lazović i vozilo Vojske Srbije koje je vozio M. V.

Dan pred sahranu rođak nastradale Dijane rekao je da su svi u šoku zbog velike tragedije koja ih je zadesila.

ušce

Alo

 

 

- Jad, tuga i bol do neba! Nesreća se dogodila kada su svi zajedno krenuli u manastir Studenicu je se tamo tradicionalno održava sabor povodom praznika Mala Gospojina. Danijel i Mirjana su prve komšije mojoj Dijani, kuća do kuće, bukvalno su na pet metara jedni od drugih - kaže potresnim glasom rođaka stradale devojke.

Kako je zatim objasnila poginula Dijana i njene komšije, petočlana porodica Lazović bili su prve komšije.

- Lepo su se slagali, porodice su se družili. Dijana je njihova vršnjakinja i imali su baš lep odnos, znala je i dečicu da im pričuva s obzirom da nije bila stalno zaposlena - kaže rođaka stradale devojke i dodaje da je Dijana živela sa roditeljima, dok joj se sestra udala i odselila. 

- Danijela je završila srednju školu, nije išla na fakultet. Njena majka je za stalno zaposlena na skijalištu i ona je sezonski išla sa njom da radi gore na planinu. Bila je vredna, kulturna i fina devojka.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading