raška
Foto: Alo/Alo

Piše: Slađana Stepanović

Porodica, rodbina, prijatelji, poznanici i desetine pripadnika Vojske Srbije došli su na groblje Petrove crkve u Raškoj kako bi na večni počinak ispratili nastradalog oca i njegovo troje dece. U stravičnoj nesreći u subotu poginuli su pripadnik Vojske Srbije Danijel Lazović, njegovo troje dece Lana L. (10), Luka (7), i Mila L. (1), kao i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27). Nesreću je preživela jedino Danijelova supruga i majka troje mališana.

Uz najviše državne počasti ispraćeni su na večni put dečica, ali i njihov otac koji su u subotu nastradali na putu za Rašku. Majka dece, koja se nalazila u trenutku nesreće jedva je smogla snage da izdrži sahranu.

raška

Alo

 

- Ne dam moju bebu. Pustite je, ide mama sa vama. Čekajte me. Deco moja, Dane moj, vodite me. Nema meni života- zavapila je slomljena žena, dok su okupljeni brisali suze sa lica. 

Podsetimo, vozaču borbenog vozila Vojske Srbije, M.V. koji je učestvovao u nesreći na putu Raška - Kraljevo u kojoj je poginulo pet osoba, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu nakon čega mu je određen pritvor.

Osumnjičeni M. V. je, kako smo pisali, borbenim vozilom prešao na levu stranu puta nakon čega je došlo do nesreće.

U automobilu u koji je, kako se sumnja, udario borbenim vozilom nalazila se porodica Lazović iz Raške, Danijel i Mirjana i njihova komšinica Dijana K.

Od povreda na licu mesta su nastradali Danijel, inače pripadnik Vojske Srbije, troje mališana i Dijana K. dok je Mirjana zadobila povrede u vidu opekotina na podlaktici i posekotina na glavi.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading