Ubistvo
Foto: Printscreen/prinscrin

 

 

Kako se sumnja Lješković je ubijen metkom iz snajpera kada je  izašao iz kuće u dvorištu koje je ograđeno visokim betonskim zidom.  Sumnja se daje napadač pucao sa obližnjeg brda koje je vazdušnom liijom udaljeno oko 500 metara.  Napadać je ispalio samo jedan metak koji je prema nvodima medija Lješkovića pogodio u srce.

Tokom potrage za ubicom angažovani su bili i policijski dronovi ali do sda zbog specifičnog terena policija nije uspela da uđe u trag snajperisti.

Ubistvo

prinscrin

 

 

Vasko Lješković je brat Đoka Lješkovića, osumnjičenog za šverc cigareta.Vasko je ubijen u istom kvartu, tačnije delu grada gde je živeo Goran Radoman, prva žrtva klana.

Inaće prema medijskim navodima Lješković je  dugo  živeo pod merama opreza i veoma retko izlazio iz kuće.

Zanimliv je podatak  da je ubistvo  Lješkovića treće, koje je  izvršeno snajperom u obračunu zaraćenih klanova, a interesantno je da su sve tri žrtve "škaljarci".

Povodom ubistva Cetinjanina Vaska Lješkovića oglasila se i crnogorska policija.

- Danas je oko 15.25 časova dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Cetinje prijavljeno da se u dvorištu kuće u tom gradu, koja je ograđena visokim betonskim zidom, nalazi lice za koje se sumnja da je u besvesnom stanju. Policijski službenici odmah izašli na lice mesta i utvrdili da je reč o V.Lj, u odnosu na kojeg je upotrebljeno vatreno oružje i on je ovom prilikom smrtno stradao - kazali su u saopštenju.

Kako navode, sumnja se da je neposredni izvršilac ovoga dela sa veće udaljenosti osmatrao oštećenog i lišio ga života.

- Službenici Uprave policije, Odeljenja bezbednosti Cetinje uz podršku službenika Sektora za borbu protiv kriminala i taktičkih jedinica Sektora policije posebne namene preduzimaju intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici u cilju rasvetljavanja ovog događaja, dok su im na raspolaganje stavljene i druge organizacione jedinice iz sastava Uprave policije - zaključuju iz Uprave policije Crne Gore.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading