Bazen
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Tragedija za tragedijom! Žena A. K. (39) pronađena je mrtva u bazenu u jednom privatnom spa-centru u hotelu u Beogradu, a kako se sumnja, ona se utopila! U spa-centru je bila sa dvojicom prijatelja, a na njenom telu nisu pronađene nikakve povrede!

Za svega nekoliko dana dogodile su se sve tragedije na bazenima u privatnim hotelima. Najpre je dečak star svega šest godina pronađen mrtav u bazenu u hotelu na Zlatiboru, gde je bio na odmoru sa svojom bakom. Mališana je pumpa bazena gotovo zalepila za dno stomakom nadole. Iako se borio za život, nije uspeo i izdahnuo je! Međutim, samo nekoliko dana kasnije dogodila se nova tragedija. Naime, telo žene A. K. pronađeno je u četvrtak u bazenu hotela na Ugrinovačkom putu u Zemunu, a prema prvim informacijama, reč je o utapanju.

- Ona je bila sa dvoje prijatelja na bazenu u Zemunu, uživali su i odmarali se. Bili su gosti tog hotela. Sve je bilo u najboljem redu, a zatim su je prijatelji u jednom trenutku videli kako pluta po površini bazena i nije davala znake života. Ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju, ali nije joj bilo spasa. Mogli su samo da konstatuju njenu smrt. Njeno telo je poslato na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije, a prema prvim informacijama, na njenom telu nisu pronađene nikakve povrede, niti tragovi nasilja, i sve ukazuje da je reč o utapanju - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da je žena imala dvojno državljanstvo - srpsko i hrvatsko.

hitna

Alo!/Masanori Jošida

 

Utvrđuju se okolnosti tragedije koja je šokirala javnost.

Podsetimo, samo dva dana ranije, u ponedeljak oko 21 sat udavio se dečak na Zlatiboru. Dečak je ušao u bazen da se kupa, a nedaleko odatle se nalazila i baka, ali nažalost, dečaku nije bilo spasa. Lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt, zbog čega je telo poslato na obdukciju.

Prema rečima izvora, dečaka je uhvatio vakuum pumpe koja se nalazila na dnu bazena.

- Do tragedije je došlo kada je dečak zaronio u dečji bazen dubine oko 40 centimetara. Rešetka koja se nalazi na dnu bila je pomerena iz zasad nepoznatog razloga. Pumpa koja se nalazi ispod, koja prečišćava vodu stvorila je vakuum koji je uhvatio dete za stomak. On je pokušao da izroni, ali nije uspeo, ostao je priljubljen za dno bazena - navodi izvor, i dodaje potresne detalje tragedije:

- U međuvremenu u bazen su uskočila dva muškarca koja su se nalazila u blizini, ali nisu uspela da pomognu dečaku - rekao je ranije izvor za Alo!

Zbog smrti dečaka stavljene su lisice na ruke Z. A. (65) iz Užica, iz firme koja održava bazen  u hotelu, i N. S. (47) iz Čajetine, menadžeru hotela. Njima je određen pritvor do 30 dana.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading