DEČAK (6) UDAVIO SE U BAZENU NAOČIGLED BAKE, VAKUUM GA ZALEPIO ZA DNO Velika tragedija u hotelu ledi krv u žilama! 06:00 Hronika 0
OGNJEN AMIDŽIĆ U BAZENU SA MUŠKARCEM Osvanula privatna fotografija, na mrežama nastao haos 09:45 Vip 0
EPILOG VEŠTAČENJA: BAZEN NA ZLATIBORU NIJE IMAO REŠETKE NITI SPASIOCE! Izveštaj veštaka otkriva krivca? 18:35 Hronika 0
SASLUŠANI OSUMNJIČENI ZA ODGOVORNOST UTAPANJA DEČAKA (6) NA BAZENU Evo šta su rekli pred tužiocem 15:26 Hronika 0
UŠLA SA DVOJE PRIJATELJA U BAZEN, PA SE UDAVILA! Dve smrti u dva dana u hotelima u Srbiji šokirale javnost 06:00 Hronika 0
TROJICA MUŠKARACA POKUŠAVALA DA MU POMOGNU, ALI NAŽALOST NIJE MU BILO SPASA Detalji nesreće na Zlatiboru u kojoj se utopio mališan (6) 06:00 Hronika 0
Dete (6) se udavilo naočigled kupača: Otac izašao iz vode nakratko, kad se vratio ga zatekao HOROR! 13:55 Vesti 0
BEBA (1) UPALA U BAZEN PORODIČNE KUĆE I UDAVILA SE! Jeziva tragedija, sve se dogodilo naočigled RODITELJA? 09:43 Vesti 0
DEVOJČICA (8) SE UTOPILA U BAZENU NA HALKIDIKIJU! Spasilac i lider grupe prisustvovali tragediji? ''Posle ručka je nestala...'' 09:28 Vesti 0
VASA IZ LEPENCA SE NIJE KUPAO MESEC DANA! Kad su ga pustili da se okupa u bazenu, izgovorio je nešto JEZIVO! (VIDEO) 14:30 Vesti 0
VODITELJ GRANDA KAO OD MAJKE ROĐEN! Uhvatili smo ga u nezgodnom trenutku, evo šta je radio 17:00 Vip 0
MILENA KAČAVENDA POLUGOLA POZIRA PORED BAZENA! Bujne grudi ispadaju sa svih strana, kadrovi su brutalni 20:50 Vip 0
BAZEN, PLAŽA, DALEKO OD GRADSKE BUKE Oaza mira smeštena u srcu Šumadije – ovo je pravo čudo prirode 11:46
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 25. DECEMBAR Bik mora da se suoči sa prošlošću, a evo koga čeka najbolji dan ikada 19:28