Nasilje nad dekom
Foto: Printscreen/printscreen serbialivebeograd

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Naime, snimak prikazuje brutalno iživljavanje nad starijim čovekom od strane mladića usred Beograda. Prema opisu videa, stariji čovek bio je nesvestan svog položaja nasred kolovoza kada je mladić zaustavio automobil i počeo da ga brutalno bije.

 

 


Dok je nasilje nad starijim čovekom eskaliralo, jedna hrabra devojka, slučajni prolaznik, reagovala je brzo i odlučno. Ona je pritrčala kako bi odbranila nemoćnog starca od nasilnika. Njen čin hrabrosti i humanosti naišao je na veliku podršku i divljenje korisnika društvenih mreža.

Nakon što je video postao viralan, korisnici društvenih mreža žestoko su osudili postupak mladića. Njegovo nasilničko ponašanje naišlo je na oštre reakcije, a komentari poput "Sram te bilo! Treba tebe tako da tuku!" ili "Jadan dekica, a devojci svaka čast na reakciji" samo su deo izraza negodovanja i podrške nemoćnom starcu i hrabroj devojci.

Nasilje nad starijim osobama izaziva posebno snažne emocije, a ovaj slučaj nije bio izuzetak. Mnogi korisnici društvenih mreža izrazili su svoju zgroženost postupkom mladića, ističući da se takvo ponašanje ne sme tolerisati u društvu. 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading