Tamara Lapadatović
Foto: Alo/Društvene mreže

Tamara Lapadatović (35) mlada Nišlijka koja je pre dva dana poginula u saobraćajnoj nesreći u Njujorku, dan pre tragedije objavila je poslednju objavu na svom Instagram profilu, kojom je poručila da je spremna za novi početak.

Na snimku koji je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu vidi se nasmejana Tamara kako leti helikopterom, a zatim spremna skače iz njega uz pomoć padobrana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara (@tamara_lapadatovic)

 

- Izazovi su pokloni koji nas prisiljavaju da tražimo novi centar ravnoteže. Ne borite se protiv njih. Samo pronađite novi način da se postavite - napisala je Tamara.

Ona je dodala da svako zaslužuje novi početak.

- Svi zaslužuju nove početke. A, često, novi počeci nisu pokloni koje dobijamo, već naši sopstveni izbori. Kada odlučimo da počnemo ispočetka i preuzmemo kontrolu nad smerom svog života, stvaramo novi početak. Na taj način imamo obe prilike: da prihvatimo blagoslove novih početaka i da ih stvorimo sami - napisala je ona.

Tamara i Aleksandar poginuli na motoru

 

 

Podsetimo, Tamara Lapadatović (35) poginula je sa Aleksandrom Jokanovićem (30) u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je motor na kome su se nalazili udario u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu.

Kako je saopšteno iz policije, 32-godišnji muškarac i 35-godišnja žena poginuli su nakon što je motocikl kojim su se vozili udario u Tojotu RAV4 u blizini 3. avenije i E. 103. ulice na Menhetnu oko 4.43.

Akcija prikupljanja sredstava za transport tela

Tamarini prijatelji opraštaju se od nje na društvenim mrežama sa potresnim porukama, ali to nije sve.

Oni su pokrenuli su akciju za prikupljanje novca za transport njenog tela iz SAD u Srbiju, kako bi pomogli njenim roditeljima da se poslednji put oproste od nje i isprate je na večni počinak. O tome kako da donirate novac i pomognete njenoj porodici možete se informisati OVDE.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading