Gornji Milanovac
Foto: Alo/Foto: Printscreen Instagram 192.rs

Tragedija za tragedijom! Dve osobe nastradale su u dve teške saobraćajne nesreće u kojima su učestvovali kamioni! Najstravičnija dogodila se nedaleko od Gornjeg Milanovca, kada su se sudarila dva teretnjaka, kojima su od siline udarca potpuno izgorele kabine kamiona! Nastradali je bio zarobljen u vozilu!

U prethodna 24 sata dogodile su se zapravo tri nesreće u kojima su učestvovali kamioni. Najpre je u noći između srede i četvrtka na auto-putu Beograd-Niš u smeru ka Nišu došlo do prevrtanja kamiona. Prema prvim saznanjima, udes se dogodio kod mesta Bagrdan na deonici Batočina-Jagodina. 

- Kamion se prevrnuo i potpuno preprečio put. Vozač kamiona je prevezen ekipom Hitne pomoći do bolnice, a zasad nije poznat stepen povreda koje je zadobio. Na terenu su bili vatrogasci i policija, a zasad nije poznato šta je izazvalo nesreću i prevrtanje kamiona - navodi izvor blizak istrazi.

Gornji Milanovac

Foto: Printscreen Instagram 192.rs

 

Nekoliko sati kasnije u četvrtak u ranim jutarnjim satima dogodila se teška nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Fotografije i snimci ovog užasa proširili su se na društvenim mrežama. Na njemu se mogu videti dva potpuno izgorela teretnjaka, a po celom putu su bili delovi vozila i krhotine. Kako saznajemo, nesreća se dogodila na magistralnom putu Gornji Milanovac - Ljig, kada su se sudarila dva kamiona crnogorskih tablica.

- Jedan od kamiona prešao je u suprotnu traku i direktno se zakucao u drugi teretnjako. Oba vozila su crnogorskih tablica. Jedan vozač je poginuo, dok je drugi teško povređen. Satima se radilo na uklanjanju vozila i krhotine s puta. Od siline udarca izbio je požar koji je zahvatio obe kabine, koje su potpuno izgorele - kaže naš sagovornik.

Kako se navodi, saobraćaj se na ovoj deonici tokom trajanja uviđaja odvijao usporeno.

- Od siline udara prvo se zapalio jedan kamion, a potom se vatra proširila na drugi. Vozač je ostao zarobljen u kabini - kazao je za RINA jedan od očevidaca.

Nekoliko sati kasnije u Kljajićevu kod Sombora, oko 11 sati, jedna osoba je poginula u sudaru kamiona i automobila.

- Jedna žena nastradala je u sudaru automobila i kamiona. Prizor je bio stravičan. Oba vozila su završila u travi pored puta, automobil gotovo zgužvan ispod teretnjaka. Zasad nije poznat identitet žene, kao ni kako je došlo do nesreće - navodi izvor.

Utvrđuju se okolnosti nesreća.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading