Ubistvo Bezdan Subotica
Foto: Alo/Foto: Facebook

Tomislav Kovač (48) iz Bezdana kod Sombora pucao je u svog sina jedinca Davida (20), a potom je presudio sebi. Ubistvo i samoubistvo prijavila je, kako se pretpostavlja, Tomislavljeva majka i baka nesrećnog mladića, pod čijim krovom se zločin i odigrao.

Kako “Alo!” saznaje, krvavi pir odigrao se nakon povratka porodice sa odmora.

- To je fina porodica. Godinama su živeli u inostranstvu. Od kada se ovo desilo, meštani svašta pričaju. Čula sam da je Davidov otac dobio otkaz i da je nakon toga došao sa porodicom kući. On je, inače, dugi niz godina živeo u Lincu. Kako je došlo do tragedije, niko ne zna, ali moguće je da se desio neki sukob i da je sve kulminiralo… - rekla je za “Alo!” komšinica i dodala:

- Najstrašnije je što je baka mladića prisustvovala tome. Ona je ugledala mrtvog unuka i sina, a onda pozvala policiju. Od tada ne može da dođe sebi, a čula sam da ima i rupe u sećanju od kada se to desilo. Na lekovima je. Danas će biti sahranjen Tomislav na lokalnom groblju u Bezdanu, a njegov sin David na Pravoslavnom groblju u Subotici.

Podsetimo, komšinica porodice Kovač kroz suze je ispričala da je mladić nastradao u bakinoj kući u kojoj je proveo najlepše godine detinjstva.

To jadno dete je ubijeno u istoj kući u kojoj se odmalena igralo - rekla je komšinica drhtavim glasom, ne mogavši da veruje da je David skončao na tako strašan način, i to od ruke svog roditelja koji je potom presudio sebi.

Šta je bio okidač za strašan zločin koji se u petak ujutro odigrao u Bezdanu, mogli bi da otkriju ostali članovi porodice, pod uslovom da su čuli zbog čega su se Tomislav i David posvađali. Sumnja se, takođe, da je oružje kojim je Tomislav presudio sinu, a potom i sebi, bilo u nelegalnom posedu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading