policija
Foto: Alo/Aleksandar Nalbantjan

Dušan Dobreskov pravosnažno je osuđen na 13 godina zatvora zbog toga što je 22. aprila prošle godine u Pančevu sa 2,23 promila alkohola u krvi ubio komšinicu Jelenu Stefanov.

Kako se navodi u presudi, Dobreskov je u stanju teškog pijanstva, tokom razgovora sa N. V. o planovima za prodaju njihovih kuća u nizu investitorima, što je uključivalo i kuću pokojne žene, shvatio da mogućnost prodaje svih kuća propada, jer oštećena previše traži za svoju kuću.

- Za vreme dok je N.V. otišla da još jednom o tome razgovara sa oštećenom i pozvala je da izađe na svoju kapiju, okrivljeni je iz svoje kuće uzeo nož i došao do kuće oštećene, gde je na ulici ispred kuće zatekao oštećenu koja je već završila razgovor sa N.V. gde se okrivljeni, najpre, kraće zadržao u razgovoru sa oštećenom, a potom ušao u njeno dvorište, pa u kuću, a oštećena ušla za njim, nakon čega je napao u dnevnoj sobi, stezao je rukom za vrat, nanevši joj tešku telesnu povredu i kuhinjskim nožem koji je doneo sa sobom zadao oštećenoj pet ubodnih rana u predelu grudi i stomaka, nanevši joj smrtonosnu ranu, te lake telesne povrede, od kojih povreda je preminula na licu mesta, uprkos hitnoj medicinskoj pomoći koja joj je pružena - navodi se u presudi koju je potvrdio Apelacioni sud.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading