Violeta Jošić
Foto: Alo/Društvene mreže

Pet godina od stravičnog ubistva! Dušan Petronijević (36) iz Koceljeve osuđen je na 40 godina robije za svirepo ubistvo bivše devojke Violete Jošić koja je tada imala samo 19 godina! Devojku je izbo nasmrt čak 39. puta, a njen otac je pronašao utehu u tome što je dobio još jednu ćerkicu, koja mu olakšava teške dane!

Stravično ubistvo, koje je potreslo Srbiju, dogodilo se 13. oktobra 2019. u selu Batalage u Violetinoj porodičnoj kući. Zločin se dogodio nakon što su Violeta i Dušan raskinuli sa čime on nije mogao da se pomiri. Violeta se vraćala iz treće smene na poslu, a krvnik ju je sačekao kod njene kuće tražeći da se pomire. Kada su ušli unutra izbo je nožem 39. puta, odmah s vrata, od čega su 29 bila samo po vratu, glavi i leđima.

Otac: Dušan je zaslužio smrtnu kaznu!

Kada je Dušan osuđen na 40 godina robije, Violetin otac Dragiša je kratko poručio da je za njega bila smrtna kazna.   

- Presuda je maksimalna, znači više od toga po zakonu ne može, mada bi trebalo da se osudi na smrtnu kaznu i na doživotnu robiju. Međutm, ni to meni ne pomaže ništa ali opet makar neka se i taj zločinac ispati, kao i ona što se patila! Ona je imala mnogo patnje i bola… Umirala je sigurno pet- šest minuta u teškim bolovima, mukama i duševnoj patnji - navodio je Dragiša.

Porodica Jošić je neutešna zbog gubitka Violete.

Violeta Jošić

Društvene mreže

 

- Pa teško mi je mnogo! Nikada ne možeš to da zaboraviš! Sada je 13. oktobra bila Violetina godišnjica, izašli smo na groblje. Sada sam dobio malu ćerkicu, mnogo mi znači to! Bude mi lakše i lepše nekako - kazao je Violetin otac Dragiša Jošić, pre dve godine za Alo! a na pitanje da li ga je neko kontaktirao ikada iz porodice osuđenog Dušana Petronijevića.

- Nije niko, a i skoro nikoga nisam ni video! Često prolazim pored njihove kuće. Inače, ovako ni ne znam šta se dešava kod njih, vodimo svoj život, ne znam čak ni u kom se zatvoru nalazi. Ne volim da toliko razmišljam o tome, ali mi je drago kada neko pozove i seti se Violete. Viđam Violetine drugarice i danas sam ih nekoliko video. Bude teško! Pogotovo ako su to najbliže drugarice iz škole. Violetina baka se drži nekako, a uskoro će na operaciju lošeg je zdravlja - kazao je tada neutešni otac za Alo!

Violeta Jošić

Društvene mreže

 

Podsetimo, kada je Dušan izbo nesrećnu devojku, njena maćeha i otac su dotrčali u sobu i odvezli je kolima u ambulantu. Da sve bude monstruoznije Dušan je, kao da se ništa nije dogodilo, krenuo sa njima i sedeo u kolima ne ispuštajući nož iz ruku. Kada su stigli do ambulante, Dušan je izašao iz automobila i otišao kući. Nesrećnoj Violeti nije bilo spasa. Sa Dušanom je bila u vezi oko godinu i po dana, a nekoliko dana pre zločina su raskinuli.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading