policija pjp
Foto: Printscreen/YouTube/ RTCG - Zvanični kanal

 

Kako izveštavaju crnogorski mediji osumnjičeni ubica je višestruki povratnik koji je hapšen zbog ubistva u pokušaju, silovanja i nasilničkog ponašanja, a za kojim je policija tragala poslednjih petnaestak dana. 

Naime Alija Balijagić je pre 15 dana iz jedne porodične kuće kuće ukrao lovačku pušku i od tada je potera za njima.

Balijagić je juče primećen u zaseoku Zaboj u selu Sokolac i navodno je tokom dana i bio na ručku u kući porodice Madžgalj, a onda se sinoć vratio i hladnokrvno ubio brata i sestru Jovana i Milanku.

Zločin je prijavlje nešto posle 21 sat i od tog trenutka cnrogroska policija je blokirala sever Crne Gore i dala se u poteru za survim ubicom, koji je za sada iskoristio nepristupačan teren i pobegao.

Kako kažu iz policije "sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti "Sever", Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica.

- Apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji - piše u saopštenju.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading