Nesreća
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs


Danas popodne, Ruzveltovom ulicom odjeknula je buka sudara dva automobila, koji je izazvao zastoj saobraćaja na ovoj prometnoj deonici. Prema fotografijama objavljenim na Instagram profilu "192_rs", do nesreće je došlo kada su se sudarila vozila marke "folksvagen" i BMW, čija je guma od siline udarca otpala.

Fotografije sa lica mesta, koje je objavio Instagram profil "192_rs", prikazuju trenutak sudara dva vozila, dok je BMW ostao sa otkinutom gumom, a "folksvagen" sa oštećenim prednjim delom. Ovi snimci su izazvali pažnju javnosti i pokrenuli mnoga pitanja o uzrocima ove saobraćajne nesreće.

 

 


Nakon sudara, saobraćaj na ovoj deonici je značajno usporen, dok su se uviđaj i uklanjanje vozila odvijali. Vozači su se suočili sa poteškoćama u kretanju, a nadležne službe su brzo reagovale kako bi sanirale posledice nesreće i omogućile normalizaciju saobraćaja.

Detalji o uzrocima ove saobraćajne nesreće, kao i informacije o stanju učesnika, za sada nisu poznati. Očevici su izneli svoje verzije događaja, ali zvanične informacije o uzrocima i eventualnim povređenima još uvek nisu dostupne javnosti.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading