Austrija
Foto: Alo/Shutterstock

U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima, crni "audi A4" je velikom brzinom naleteo na pregradu na raskrsnici u Ulici margaretengurtel, jedna osoba iz "audija" je poginula, vozač i treća osoba pobegli su sa mesta nesreće, a olupina se sada nalazi na parkingu.

Upravo ispred mesta događaja je završetak zone 30, posto se tu i dalje grade nove linije gradskog prevoza.

Potpuno je nejasno zašto je do sada nepoznati vozač "audija" jurio preko tog dela ulice brzinom od oko 150 km/h. Nekoliko metara posle udara u prepreku, vozilo se zaustavilo na zelenom saobraćajnom ostrvu.

Za divno čudo, vozač i treći putnik su preživeli nakon udesa, verovatno su u panici pobegli peške, a od njih nema ni traga. Iza sebe su ostavili putnika koji je preminuo na mestu nesreće.

Profesionalna vatrogasna jedinica je brzo izašla na lice mesta i pokušala sve da unesrećenog izvuče živog iz automobila.

Heute je objavio fotografije olupine posle nesreće:

Međutim, svi napori bili su uzaludni, lekar hitne pomoći iz bečke profesionalne spasilačke službe uspeo je samo da utvrdi da je putnik mrtav. Nakon užasne nesreće i mahnitog napora vatrogasaca, "audi" je odnesen sa puta. Automobil se sada nalazi na parkingu u Beču, Simeringu.

U teškoj nesreći, putnik je ostao zarobljen tako da nije imao šanse da preživi."Audijeva" sedišta su u udesu potpuno izletela iz vozila.

Istražitelji sada tragaju za dve preostale osobe umešane u nesreću. Prve trenutne pretrage su do sada bile neuspešne.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading