Krastavac
Profimedia
Krastavac

Profimedia

Seksualno pomagalo, u narodu poznatije kao sastojak za salatu, Foto: Profimedia

Prodavcu koji je na ovaj krajnje bizaran način ubio svoju ljubavnicu kazna bi trebala da bude presuđena u petak, a kako javljaju strane mediji čitav slučaj krajnje je bizaran.

Tokom suđenja u Manhajmu Ditman je u svojoj odbrani objasnio kako je došlo do ovog nemilog događaja.

Kako je rekao, on i njegova ljubavnica Rika Varna (46) našli su se u njegovom stanu kada joj je javio da su njegova žena i deca otišli iz grada.

Prvo su, za “zagrevanje”, popili veći količinu vina i šnapsa, a onda su prešli na “zabavu za siromašne”.

Šargarepa

Profimedia

Kako li se ovo koristi u seksu?, Foto: Profimedia

Pošto je Rika zaboravila da podnese seksualne igračke, koje su stalno koristili tokom seksa, odlučili su da po ko zna koji put umesto vibratrora i dilda upotrebe povrće. Do tada je na njihovom “seksalnom meniju” bilo šargarepa i tikvica, ali su tog puta zamenu našli u krastavcu.

Pošto je želeo da je zadovolji, Ditman je uzeo krastavac i počeo da “radi”. Priznao je da je bio “pod gasom”, ali da mu je bilo najvažnije da ona uživa.

- U jednom trenutku sam joj stavio krastavac u usta. Ali odjednom sam video dim koji je dolazio iz kuhinje. Zaboravios am da sam stavio na šporet parče mesa, da se kuva za mog psa. Otičao sam u kuhinju, nahranio psa, potpuno zaboravio na Riku i izašao na balkon da zapalim cigaretu. Kada sam se vratio u spavaću sobu, Rika je bila bez svesti – rekao je optuženi.

- Pokušao sam da izvučem krastavac iz njenih usta, ali je bio sav kašast pa nisam uspeo sve da izvadim - dodao je Ditman.

Veštaci medicinske struke svedočili su da je krastavac klinastim delo blokirao Rikin grkljan, presekao snabdevanje vazduhom i uzrokvao komu.

- Optuženi je morao da zna da ne sme da je ostavi toliko dugo samu – rekao je tužilac Rajnhard Hofman.
Presuda u ovom nesvakidašnjem slučaju očekuje se u petak.