televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (11. april)

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTS1

Otkup

Serija prati visoko specijalizovanog pregovarača Erika Bomonta. Niko ne razume kriminalce bolje od njega. Upotrebiće svoje znanje o ljudskom ponašanju kako bi rešio najproblematičnije slučajeve kidnapovanja. Uprkos velikoj opasnosti, Erik odbija primenu nasilja, čak i kad se suoči sa najgorim kriminalcima. U svojoj oblasti je najbolji jer ima odlične manipulativne moći, on zna šta želi i retko gubi. Ali te „moći“ komplikuju njegov odnos s porodicom, prijateljima i kolegama. Uloge: Luk Roberts, Sara Grin, Naznin Kongtraktor, Brandon Džej Maklaren, Karen Leblank...

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (11. april)

Foto: IMDB

 

 

22.30 Prva

Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa od strane Roberta Forda

Tokom osamdesetih godina 19. veka svi u Americi znaju ko je Džesi Džejms. On je najozloglašeniji kriminalac čitave nacije koga pripadnici zakona gone u deset država, ali i najveći heroj u celoj zemlji jer ga javnost doživljava kao Robina Huda. Harizmatičan, sujeveran i hirovit, Džesi Džejms je vođa neobuzdane bande odmetnika koji strahuju od njegove preke naravi, a još više od toga što poteže pištolj neverovatnom brzinom. Robert Ford je novajlija u čuvenoj bandi, momak koji od detinjstva obožava Džesija. Uloge: Bred Pit, Kejsi Aflek, Sem Šepard.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (11. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Patriota

Vesli Meklaren izuzetno je sposoban bivši CIA stručnjak za biološki rat, koji se razočaran u svoje šefove povukao iz službe i skrasio u slikovitom gradiću Enisu u Montani. Tu radi kao doktor, a većinu vremena provodi sa ćerkicom Holi i starim prijateljem Frenkom. Miran život u idiličnoj sredini jednog dana poremeti akcija desničarskih militanata koji se predvođeni Flojdom Čisolmom zabarikadiraju na obližnjoj farmi. Kada se Čisolm iznenada preda bez borbe, Vesli ni ne sluti da je to samo početak ostvarenja njegovog plana. Naime, on je sa svojim sledbenicima iz tajnih vladinih laboratorija ukrao smrtonosni virus, kojim sada želi da zarazi vojnike i vladine službenike. Kada se virus ubrzo počne nezaustavljivo širiti, u panici koja nastane Flojdovi sledbenici uspeju da oslobode svog vođu. Ako želi da spreči katastrofu i živote svojih sugrađana, Vesli mora preduzeti sve da zaustavi Flijda i njegove ljude... Uloge: Stiven Sigal, Gejlard Sartejn, Kamila Bel.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading