PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (12. april)
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (12. april)

Promo

 

 

21.00 Superstar

Šetnja sa lavom

Serija se bavi stradanjem stvaralaca i svih onih, u svim vremenima, koji su iskreno tragali za istinom. Govori i o traženju smisla stvaralaštva, pa i života. Dominantan je motiv ljubavi koja preobražava svakog ko joj se otvori. Takođe, prikazuje čovekovu duhovnu glad koja se mora nečim ispuniti, te se u zavisnosti od toga čime se hrani, čovek preobražava ka zveri ili ka anđelu. Brza i urnebesna priča prati glavne likove, koji su Bata, izuzetno darovit i obrazovan, ali neafirmisan filmski reditelj koji jedva sastavlja kraj s krajem i Una, najpoznatija TV voditeljka i zaštitno lice veoma popularne, senzacionalističke, komercijalne televizije kada im se putevi ukrste. Uloge tumače: Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Branka Pujić, Tihomir Stanić.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (12. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Otkucaji smrti

Detektiv Rej Netls premešten je iz Los Anđelesa u Čikago zbog specijalnog zadatka, da uhvati bombaša psihopatu. Istražujući jednu od brojnih provala u gradu, Netls hapsi naučnicu Kler Mening, koja je član terorističke organizacije koju predvodi Aleks Svon. Kada Svon sazna za hapšenje, zapreti da će svakog sata da detonira po jednu bombu u centru Čikaga, sve dok Kler ne bude puštena. Detektivu Netlsu u istrazi pomaže komandir bombaškog odreda Frenk Glas. Oni zajedno povezuju tragove i dolaze do samog Svona, ali on uspeva da pobegne i detonira bombu... Uloge: Stiven Sigal, Tom Sizmor...

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (12. april)

Foto: IMDB

 

 

00.30 Prva

Noći u Rodanteu

U četrdeset petoj godini života, Adrijana Vilis mora da promeni čitav svoj život pošto je suprug napusti zbog mlađe žene. Zato odlazi u mali priobalni grad Rodante, u Severnoj Karolini. Ali kada se približi velika oluja, učini se da će savršeno Adrijanino utočište biti uništeno - sve dok ne stigne gost po imenu Pol Flener. U pedeset četvrtoj godini života, Pol dolazi u Rodante da bi pobegao od svoje razorene prošlosti. Sada, kad se oluja približava, dvoje emotivno povređenih ljudi će se okrenuti jedno drugom u potrazi za utehom – i tokom jednog vikenda pokrenuti osećanja koja će odzvanjati do kraja njihovih života. Uloge: Ričard Gir, Dajen Lejn, Džejms Franko, Kristofer Maloni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading