televizija
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (13. april)

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Četvrtkom u 9

„Skeniranje zdravstva - zdravstveni karton građana Srbije“ U ovom trenutku čak 74000 građana Srbije čeka na operaciju kuka, kolena, katarakte, koronarografiju, na neku dijagnostičku proceduru ili operaciju. A godišnje, Srbija izgubi grad od više od 100 000 stanovnika zbog kardiovaskularnih i malignih bolesti. Zašto? Da li nam je neophodna bolja organizacija, više lekara i sestara u zdravstvu, redovniji preventivni pregledi, brža dijagnostika i savremenija terpija ? Zašto nam odlaze anesteziolozi, hirurzi, pedijtri ? Gosti RTS-a su : Olivera Ćorović, Udruženje građana obolelih od raka pluća „Punim plućima“ Prof.dr Danica Grujičić, ministarka zdravlja Prof.dr Sanja Radojević Škodrić, direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Prof.dr Lazar Davidović, dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (13. april)

Foto: IMDB

 

 

Prva 00.30

Prekomerna sila 2

Bivšu pripadnicu specijalnih jedinicai, a sada privatnu istražiteljku, Harli policija poziva kao pomoć u slučaju mafijaškog ubistva. Harli ima indicije da će istragom ovog ubistva naći ono što zapravo traži - svog bivšeg nadređenog, koji joj je bio i ljubavnik, Fransisa, čoveka koji je pucao u nju kada je odbila da se pridruži timu plaćenih ubica. Harli je preživela i jedino što joj je na umu je osveta. Uloge: Mandingo Varior, Bredford Tejtum.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (13. april)

Foto: IMDB

 

 

22.30 RTS2

Čovek po tvojoj meri

Da bi došla do sredstava za svoje istraživanje, naučnica prihvata ponudu da učestvuje u neobičnom eksperimentu. Tri nedelje moraće da živi sa humanoidnim robotom programiranim tako da je čini srećnom.Uloge: Maren Egert, Den Stivens, Sandar Hiler.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading