televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Bez zakona

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Bez zakona

Trojica braće Bondurant bave se proizvodnjom i krijumčarenjem alkohola za vreme prohibicije u doba Velike depresije u brdima okruga Frenklin u Virdžiniji. Ali život im otežava korumpirani šerif Čarls, koji uzima deo profita od njih i lokalna banda koja želi da im preotme snabdevanje tržišta alkoholom. Uloge: Tom Hardi, Gari Oldman, Gaj Pirs, Džesika Častejn.

Džakuzi ekspres

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Džakuzi ekspres

Film prati grupu najboljih prijatelja kojima je dosadio život odraslih ljudi. Nakon pijane noći u džakuziju u skijaškom hotelu, oni će se, uz strašnu glavobolju, probuditi u 1986. godini. To je njihova prilika da poprave prošlost i tako promene svoju budućnost. jedan će naći novu životnu ljubav; jedan će naučiti kako da se udvara damama; jedan će naći svoju magiju, a jedan će se uveriti da još uvek postoji. Uloge: Džon Kjuzak, Krejg Robinson.

Volter

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Volter

Volter Gari Benjamin radi kao prodavac karata u lokalnom bioskopu. Kada mu je bilo deset godina nagodio se sa Bogom da će odlučiti sudbinu svakog čoveka s kojim dođe u kontakt, jer veruje da je Božji sin. Zauzvrat njegov otac će otići u raj. Sve će teći naizgled normalno dok se ne pojavi Greg koji će Voltera naterati da preispita svoju vlastitu sudbinu. Uloge: Endru J. Vest, Majlo Ventimilija, Virdžinija Madsen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading