Battlefield 1
Foto: Printscreen/Printscreen

Ova promena je deo kontinuiranog napora kompanije da poboljša bezbednost i učini Battlefield 1 bezbednijim za igrače, prenosi Game Rant. 

Objavljen 2016. godine, Battlefield 1 je pucačina (first-person shooter) iz sa temom Prvog svetskog rata koju je razvio DICE, a objavio EA.

Igra sadrži velike bitke za više igrača i uključuje istorijske postavke, oružje i vozila iz ranih 1900-ih. EA je 2003. godine otkrila da će Battlefield 5, Battlefield 2042 i Battlefield 1 preći na EA-ov sopstveni sistem protiv varanja.

Dok su prve dve igre već imale koristi od ovog ažuriranja, Battlefield 1 će im se uskoro pridružiti u borbi protiv varalica.

Iz EA je rečeno da igrači neće primetiti nikakve očigledne promene kada se prijave, ali prekidač daje timu bolje alate za pronalaženje i uklanjanje varalica. Cilj je da se obezbedi da svi imaju pošteno iskustvo igranja, posebno zato što igra u velikoj meri zavisi od timskog rada i strategije.

Ovo apdejt je sličan onom za Battlefield 2042 u oktobru 2023. i Battlefield 5 u aprilu 2024.

 

 

EA je takođe osigurala da sistem ne usporava igru, a testovi koje je napravila kompanija su pokazali da radi glatko bez uticaja na performanse. EA je naglasila da je posvećena održavanju fer igara i da će nastaviti da poboljšava svoje napore da zaustavi varanje u seriji Battlefield.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading