PRVA SLIKA GLUMICE I AMBASADORA Ljubinka Klarić obukla je hidžab, a on ima poseban detalj
Foto: Foto: Youtube/printscreen

BOLjubav Ljubinke Klarić (44) nekada je bio biznismen Nebojša Jovanović, ali je par godina nakon razvoda glumica pronašla novu srodnu dušu.

Iako je život podredila, pre svega, sinu Kosti, pa potom i karijeri, u životu glumice Ljubinke Klarić bilo je mesta i za novu ljubav, koja je prilično čini srećnom.

Naime, glumica je pronašla mir pokraj ambasadora Srbije u Iraku, Uroša Balova, sa kojim, kako je preneo magazin "Hello", već nešto više od dve godine održava vezu na daljinu, a sada je isplivala i njihova prva zajednička fotografija.

Pročitajte još: Trampova POBEDA ju je UNIŠTILA: Endi Mekdauel progovorila o ozbiljnom napadu panike, "Od straha sam PALA NA POD"

Na fotografiji koja stoji i na profilu ambasadora, možemo videti njih dvoje u Iraku, a Ljubinka je obukla hidžab, kako bi bila u skladu sa njihovim tradicionalnim načinom ženskog odevanja, dok je ambasador imao na sebi sako, farmerke i poseban šal.

Njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica, dok su bili u šetnji.

O tome da Ljubinka provodi vreme u Bagdadu svedoče i njene objave na društvenim mrežama, te se stiče utisak da, kada joj obaveze dozvoljavaju, trudi se da provede što više slobodnog vremena sa svojim partnerom.

PRVA SLIKA GLUMICE I AMBASADORA Ljubinka Klarić obukla je hidžab, a on ima poseban detalj

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

NEMA NIŠTA PROTIV DA MU ONA BUDE SNAJKA Tonči Huljić o Grašovoj bivšoj i sinu: Nisam znao ni za Petra i Hanu

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading