debela mačka
Foto: Printscreen/www.telegram.com/rehabDogPerm

Njegova težina ugrozila mu je zdravlje, pa je smešten u centar za mršavljenje za kućne ljubimce u gradu Perm, gde je započeo strogi režim dijete i vežbanja.

Nakon nedelju dana boravka u centru, Mrvica je pokušao da pobegne, ali se zaglavio u držaču za cipele, što je izazvalo pometnju.

Specijalistkinja za rehabilitaciju, Ekaterina Bedakova, komentarisala je da je ovaj pokušaj begstva zapravo pozitivan znak, jer pokazuje da Mrvica postaje aktivniji, što je ključan korak u njegovom procesu mršavljenja.

Stručnjaci se nadaju da će mačak gubiti između 70 i 150 grama nedeljno, sa ciljem da do kraja godine dostigne zdravu težinu od 4,5 kilograma.

Da bi mu olakšali vežbanje, Mrvica trenira na pokretnoj traci potopljenoj u vodi, što smanjuje pritisak na njegove zglobove.

Iako mu se proces možda ne dopada, ovaj režim je neophodan za njegovo zdravlje i dugovečnost.

BONUS VIDEO 

@alo_portal NLP trener i coach Aleksandra Crnčević u svom mentorskom programu za šampione, koji startuje 16. septembra, obučava sportiste kako da ostvare najbolje rezultate Više informacija na sajtu aleksandracrncevic.com #alo #alodnevnenovine #aleksandracrncevic #fypシ゚ #fypシ゚viral #viral #viraltiktok #fy #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading