pregled
Foto: Shutterstock/Shuterstoock

Dok je čini se jedan manji deo građana svestan kakvu nam štetu čine rijaliti programi, drugi, možda veći broj građana gleda ovu vrstu televizijskog programa. Ljudi se ugledaju na svoje junake iz rijalitija, podržavaju ih i brane, raduju se i tuguju.

Nedavno se na internetu pojavio izveštaj lekara specijaliste za koji se tvrdi da je potpuno autentičan i u kome je između ostale preporučene terapije uvedena u redovnu i zabrada gledanja rijaliti programa.

U izveštaju piše kako se pacijent javio u KBC „Zvezdara“ službi za urgentnu medicinu na hitan internistički pregled. Naime pacijent se žalio na bolove u grudima i na pojačanu nervozu. Ona je navela u ličnoj anamnezi pored ostalog, kako je gledala rijaliti program „Parovi“ pa se iznervirala.

MOŽE I NA RECEPT Doktor Milanki zabranio gledanje rijaliti programa

Foto: printscreen/facebook

 

Posle pregleda kao što možete videti na slici ispod lekar je prepisao pored redovne terapije i zabranu gledanja rijaliti programa „Parovi“. Postavlja se pitanje da li se lekar dovoljno udubio u ovaj slučaj i da li baka Milanka slučajno ne gleda Zadrugu ili neki drugu emisiju sličnog formata? Zašto samo Parovi?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading