Tvrdi da vas voli, ali je neveran? Evo zašto dolazi do prevare
Foto: Shutterstock

Kada su muškarci u pitanju glavni razlog za prevaru je nedostatak seksa u vezi. Nakon toga slede emocionalna distanca od voljene osobe i dosada koja je ušetala u vezu. Međutim, šta ako je on taj koji se okrenuo neverstvu, a zapravo vas voli? 

Nisko samopouzdanje

Muškarci koji imaju nisko samopouzdanje će učiniti sve da se osete bolje u svojoj koži. On vas možda iskreno voli, ali mu nedostatak samopouzdanja omogućava da stvara različite scenarije u svojoj glavi zbog kojih misli da svi o njemu pričaju negativno. Možda smatra da nije dovoljno dobar za vas, zbog čega će potražiti nekog ko će mu podići samopoštovanje makar na tren. Iako zna da će vas saznanje o prevari povrediti, to je jače od njega.

Osvaja žene

Ako je on neko ko uživa u tome da osvaja žene, ljubav koju oseća prema vama ga neće u tome sprečiti. Možda je pre veze sa vama on imao običaj da svako veče zavodi drugu devojku, zbog čega teško da brzo može da se odrekne svoje navike. Čak i ako zaista misli kada vam kaže da vas voli, osvajanje ženskih srca je nešto u čemu previše uživa i što mu podiže adrenalin do te mere da zaboravlja da je s nekim već u vezi.

Neiskrena osoba

Ako je on neko ko nije iskren, očekujte da će uvek raditi šta hoće, bez razmišljanja o tome kako se vi osećate zbog toga. Štaviše, ako on zna da ga volite i da ćete uvek biti tu šta god da uradi, to će mu dati zeleno svetlo da vas vara. Neiskrene osobe imaju jako mali broj stvari koje vrednuju u životu, a budući da poštenje nije među njima, s ovakvim muškarcem nikad nećete biti srećni.

Sebična osoba

Možda vas on zaista voli, ali više od vas voli sebe. Samim tim on neće oklevati da vas prevari ako mu se ukaže prilika i ako mu takvo nešto može doneti zadovoljstvo. U trenutku prevare, njegova sebičnost mu neće dozvoliti da razmišlja o vama, jer će mu njegov užitak biti prioritet. Kada niste kraj njega, ni najmanji problem mu neće biti da flertuje sa prvom zgodnom devojkom koja se tu nađe.

Zavisnik od seksa

Ako ste imali tu lošu sreću da se zaljubite u jednog zavisnika od seksa, smatrajte da je to vaš najgori mogući potez u životu. Morate biti svesni da će takav muškarac uvek pokušavati da pronađe devojku koja je voljna da sa njim gužva postelju, čak i ako vas iskreno voli i ima sa vama redovne odnose. Za takve muškarce se kaže da razmišljaju svojom „drugom glavom“ i da im kao takvima osećanja drugih nisu prioritet.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading